Samusaran kérdése:
Van olyan megoldás ami egy vierless billentyűzetet és egeret lehet használni két külön álló pc-én?
Figyelt kérdés
Van két külön álló pc, két monitorral de két billentyűzet és egér már túl hely igényes és felesleges is.. Ha valahogyan tudnám az egy billentyűzetet és egeret váltogatni a két gép között, az tökéletes lenne.2021. máj. 9. 16:30
1/7 anonim válasza:
Logitechet kell venni, meg veszel hozzá egy univerzális Logitech vevőt, és már is működik.
2/7 anonim válasza:
Bármelyiket lehet. Hol ide dugod hol oda..
3/7 A kérdező kommentje:
Azt is megtudom oldani, hogy egyszerre csak egy helyen működjön a klaviatúra illetve az egér? Mondjuk egy gomb nyomással lehet váltani a két gép egere/bill. között? Az ide oda dugdosás, nyilván nem opció.. :)
2021. máj. 10. 00:19
4/7 A kérdező kommentje:
Tehát van valamilyen szoftveres megoldás a csatorna váltásra? Ha ugyan az az egér működik egyszerre a két gépen, az nem működőképes sajnos. A logitech-es vevőig én is eljutottam, de ha nem lehet csatornát váltani, hogy épp melyik gépen működjön az egerem, akkor nem ezt a megoldást keresem. Sajnos nem találtam olyan leírást, ami kiokosítana ebben a kérdésben.
2021. máj. 10. 01:18
6/7 A kérdező kommentje:
Most találtam egy-két progit, ami megosztja az egeret a két masina között, de nem szeretném, hogy összeköttetésben legyen a két gép. Csak simán szeretnék váltani a két vevő egység között, hogy az egér mindig csak ott működjön, ahol éppen szükségem van rá. Ez megoldható egyszerűen?
2021. máj. 10. 01:48
7/7 A kérdező kommentje:
A kvm switch szerintem nem az én problémámra lett kitalálva.Azzal két gépet tudok egy monitoron használni.
2021. máj. 10. 01:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!