Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Részegen vettem egy Ájjmekkket...

Részegen vettem egy Ájjmekkket hitelre. Hol kell bekapcsolni?

Figyelt kérdés
Hogy szokjam meg? Remelem jó sokáig fog mekkegni nálam ez a masina, kicsit más mint s Windows. Bármi tanacsot szívesen fogadok

#Ájjmekk, iPad, istyle, megvettem, apple, alma, aranyalma #Iphone, iwatch, itv, isör, ipalinka, hitel, törlesztőrészlet #Jájjjjmicsináltam, Daewoo nexia
2021. máj. 8. 01:48
1 2
 11/20 anonim válasza:
43%
he?
2021. máj. 8. 22:30
 12/20 anonim ***** válasza:
65%
Almabort ittál?:)
2021. máj. 12. 15:33
 13/20 anonim válasza:
54%
Szerintem ezt nem így kell írni (javítsatok ki ha mégis).
2021. máj. 25. 21:14
 14/20 A kérdező kommentje:

12 bárcsak almabort ittam volna, legkozelebb azt fogok, Whiskyt Jagert ittam, csajokkal koccintottam pezsgővel + kis bor sor meg a pálinka, aztán a sracokkal is ittam aztán valahogy berúgtam, pedig jól birom a piát. Lehet a pia nem bír engem. Aztán egy csaj elővette az iphonejat, nekem is az van és itt már jól be voltam rúgva beszelgettunk h jók ezek az ájfonok :D aztán elpanaszoltam h az én gépem milyen rossz windowsos, lassú asus stb meg hogy le kene cserelni egy jó gépre. Aztán dicsérte meg az iphont meg h ő is macbookot hasznal ajánlja nekem is, de én nem szeretem a laptopokat. Ittunk meg egyet az ájfonokra :D aztán 15 perc mulv pont a hatás után kitaláltam h veszek egy IMac-ot, Istyle-rol megrendeltem online bankkartyaval meg a csaj mellől kifizettem és le is hoztak 2 napon belül. Mikor buliból hazamentem aludtam masnap megint buli volt megint beittam így dupla másnaposan vettem át az imac-et, és hat a fejem fajasa miatt nem tudtam elolvasni stb ink jöttem ide hogy hat ha amr megvettem megis hogy kell hol kell bekapcsolni , képpel karikázva mutattatok meg h hol a bekapcsologomb, amit innen is köszönök , ott volt hátul nekem is :D

Aztán mikor rá 1-2 napra kijozanodtam bosszankodtam kicsit h jó sok penzt elvettem egy gepre! Az elkövetkező 40 evben nem szeretnek számítógépet venni!

:D Köszi a választ, az érdeklődést 12-es.

13, igen tudom de másnaposan sem százas meg az ember hangizebe mondtam iphone meg leirta és vmiert irtak hozza meg egy k betűt így lét ájmekkk :D (duplaval írta le )

14-es Ezt már megkaptam az elotted valszolotól, írnám hogy hahaha, meghogy nagyon vicces vagy, de az az igazság, hogy józanul sosem vettem volna Imac-et :D

2021. máj. 26. 01:25
 15/20 A kérdező kommentje:

Kedves 42%-os válaszoló!

Áruld már el nekem, hogy miért kellett lepontozni (majdnem) az összes választ?!

Még az első két válasz is hasznos volt számomra, mert mikor meghozták az IMacet, akkor tenyleg innom kellett volna, hogy oldjam a feszültségem h mekkora balek vagyok:D

Minden választ zöldel értékeltem, a segítséget mindenkinek köszönöm.

2021. máj. 26. 01:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Kedves 42%-os! Most látom hogy akik megmutattak/elmodták, hogy hol kell bekapcsolni, segitettek őket is lepontoztad. Csak gratulálni tudok! A 42%-os válaszaid csak Handa-Pandák! Semmit nem érnek és senkit nem erdekelnek! Ezt nem tudom megis hogy kepzelted, de ilyen negatív emberekre nincs szüksége a tarsadalomnak!
2021. máj. 26. 01:42
 17/20 anonim ***** válasza:
90%
😂😂😂 Milyen a gép? :D
2021. jún. 20. 02:20
 18/20 A kérdező kommentje:
18-as! Köszönöm, picit nehéz volt átszokni Windowsról, de nagyon tetszik, gyorsabbnak érzem, kezdem nagyon megszeretni, és a felülete is barátságosabb, viszont a pénzt meg mindig sajnalom rá :D
2021. jún. 20. 19:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Azóta még vasároltál-e valamit bebaszva?
2021. aug. 4. 23:14
 20/20 A kérdező kommentje:
19-es köszönöm az érdeklődést, nem azóta nem nagyon mertem olyan sokat inni, ezért nem is vettem semmit :D :D
2021. aug. 5. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!