Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sokba kerül, ha valaki sütőben...

Sokba kerül, ha valaki sütőben süt? Volt már olyan, hogy inkább azért nem sütöttetek, hogy ne kelljen bekapcsolni a sütőt?

Figyelt kérdés
2014. jún. 17. 13:28
 1/5 anonim válasza:
nem tudom pontosan hány forint egy óra sütés de hidd el hacsak nem napi 3 órát használod túl fogod élni a számlát :D
2014. jún. 17. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amíg gázzal működő sütőm volt,az szinte nem is látszott a számlán,ammenyira keveset fogyasztott,pedig sütöttem sokat.

Most villanyos van,ez is viszonylag sokat megy,de így is jó a számla végösszege,óránként 1-1,5 kwh-t eszik meg,az 40-60 Ft között van.

Én ha nem sütök az ilyenkor két okból van: lusta vagyok, vagy dögmeleg van és nem akarok mégnagyobb meleget.

2014. jún. 17. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

A gáztűzhely minimálisat fogyaszt a fűtéshez képest.

Soha nem gondolnám meg a sütést a fogyasztás miatt, csakis a nagy meleg tarthat vissza.

2014. jún. 17. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Rákérdeztem a férjemre, mert ő szokott számolgatni rezsiköltségeket.

a mi gáztűzhelyünk sütője 3 óra alatt maximumon 1 köbméter gázt fogyaszt.

Tehát mai gázáron óránként kb 40-45 ft a költsége.

Nem számottevő, és szerintem nincs is értelme sütés-főzés közben ezen agyalni, mert megőszülne az ember, ha minden kajának még az energiaköltségét is számolgatná.

A férjem mániákus spórolós műszaki ember, azért szokott ilyenekkel foglalkozni :D

2014. jún. 17. 16:37
 5/5 A kérdező kommentje:
De jó hír! Már régóta szeretnék sütit sütni, de mindig sajnálom a pénzt rá... :)
2014. jún. 17. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!