Sokba kerül, ha valaki sütőben süt? Volt már olyan, hogy inkább azért nem sütöttetek, hogy ne kelljen bekapcsolni a sütőt?
Amíg gázzal működő sütőm volt,az szinte nem is látszott a számlán,ammenyira keveset fogyasztott,pedig sütöttem sokat.
Most villanyos van,ez is viszonylag sokat megy,de így is jó a számla végösszege,óránként 1-1,5 kwh-t eszik meg,az 40-60 Ft között van.
Én ha nem sütök az ilyenkor két okból van: lusta vagyok, vagy dögmeleg van és nem akarok mégnagyobb meleget.
A gáztűzhely minimálisat fogyaszt a fűtéshez képest.
Soha nem gondolnám meg a sütést a fogyasztás miatt, csakis a nagy meleg tarthat vissza.
Rákérdeztem a férjemre, mert ő szokott számolgatni rezsiköltségeket.
a mi gáztűzhelyünk sütője 3 óra alatt maximumon 1 köbméter gázt fogyaszt.
Tehát mai gázáron óránként kb 40-45 ft a költsége.
Nem számottevő, és szerintem nincs is értelme sütés-főzés közben ezen agyalni, mert megőszülne az ember, ha minden kajának még az energiaköltségét is számolgatná.
A férjem mániákus spórolós műszaki ember, azért szokott ilyenekkel foglalkozni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!