A tablet töltőn van már régóta, ha megpróbálom nem jön be a kép, hanem egy akkumlátort ad ki felkiáltójellel. és az előbb le is fagyot (csak egy ilyen lilás árnyalat volt), de azt meg tudtam csinálni, de bekapcsolni nem tudom. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 12:02
1/7 anonim válasza:
egyáltalán milyen tabletről beszélünk? hálózati vagy usb a töltő? mi történt a töltés előtt vele? mióta töltöd?
2/7 A kérdező kommentje:
Hálózati töltős,myaudio,szervízből jött ki...semmi baja nem volt előtte :D
2014. febr. 2. 12:20
3/7 anonim válasza:
vidd vissza a szervizbe és ne piszkáld!
4/7 A kérdező kommentje:
csak az a baj,h munkaeszköz,és már 1 hónapig bennt volt a szervízbe..most már szükségem lenne rá...megint egy hónap :c
2014. febr. 2. 12:25
5/7 anonim válasza:
akkor vegyél másikat, mert ha most megpiszkálod a szerviz nem fogja a felelősséget vállalni...amúgy sem értem, nem nézted meg, hogy be lehet-e kapcsolni, amikor átvetted?
6/7 A kérdező kommentje:
akkor még jó volt... reggelre romlott el ....bocsmáá h élek' :D
2014. febr. 2. 12:33
7/7 anonim válasza:
Törvény szerint, ha meghaladja a szervizelési idő az egy hónapot, akkor visszakérheted a termék árát vagy kérhetsz egy újat. Ezt használd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!