Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyire nehéz összeszerelni...

Mennyire nehéz összeszerelni egy gépet?

Figyelt kérdés
A régi gépembe szeretnék alaplapot/processzort cserélni (AMD-ről Intelre váltok). Kisebb dolgokat csináltam már pl. processzor pasztázás, de az alaplap csere nagyobb falatnak tűnik. Youtube videókat néztem, ott egyszerűnek tűnik, de azokat rutinosabbak készítik, nem az első szerelésük. Érdemes belevágni, vagy vigyem el szervizbe- ahol viszont elkérnek érte kb. 10 000-et?

2021. ápr. 28. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem nehéz, de nyilván ellehet cseszerinteni a dolgokat elég könnyen ha nem bízol magadban annyira inkább szerviz. Egy remegő kéz meg egy csavar húzó hardver életekbe is kerülhet
2021. ápr. 28. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz. Áramtalanítva kihuzod a kábeleket, aztan kiveszed az alaplap tartó csavarokat utána proci hűtő le, procit kikapod, beleteszed az újba, proci hűtőt vissza aztán vissza rakod a házba az egészet, kabeleket vissza dugdosod ahogy az alaplap használati utasítása mondja és cső.
2021. ápr. 28. 20:36
 3/5 Fsms ***** válasza:
100%
Meg tudod tanulni. Nézz meg egy-két videót a YouTube-on
2021. ápr. 29. 05:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem.kb egy 6.-os technikaóra szintje. Van ezer útmutató yt-n. Csak meg kell nézni párat, és követni a bemutatottakat.
2021. ápr. 29. 06:44
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, csak mindent oda kell berakni, ahova lehet. Aki nem teljesen idióta (kb. az emberek 10-20%-a), az képes rá.
2021. ápr. 29. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!