Ha rendelek egy számítógépet azt egybe, összerakva kapom meg, vagy az összes alkatrészet és nekem kell összeszerelni?
Attól függ, hogy honnnan, milyen félét rendelsz.
Vannak előre összerakott "brand" gépek - mint amiket a Dell, a HP, a Fujitsu, a Lenovo árusít - ezeket eleve egyben árusítják.
Vannak nagyobb forgalmazók - például Ipon, PCX - különböző komponensekből összeállítható konfigurációi - ott kérheted az összerakást.
#2 ez eloreosszerakott kesz gep
arban kitudja mennyire eri meg
normalis piaci helyzetben semmikep sem szoktak megerni
ez mar rajtad al neked most megeri e
mert ha jol mukodik akkor hasznalato gep kisse gyenge vga val de ettol meg rendesen tudsz jatszani vele egy oskovulet irodai gephez kepest
amugy viszont hasznaltpiacon erdemes szetnezned, garisokat is arulnak es redes cegek is hirdetnek
hardverapro.hu
kerdes arban jobb vga val ki e jon valami a mostani helyzetben
vagy egy jobb minosegibb modernebb gep
Egyébként az én setupom 60k megvan használtan?
I3-6100
GTX 750 Ti
8,00 GB DDR3 1064MHz
1TB Toshiba HDD
és van hozzá gépház is ugye meg tápegység is illetve windows 10 64-bit is.
pontosan ad meg tipusokat mint legtobb normapis hirdetesben
ugy pontosan belehet arazni
ennyi alapjan inkabb 40ezer koruli a geped
az hogy eloreoszerakott szamodra miertt elony? Eez onmagaban mindeg hatranyt jelent
mivel latszolag olcsonak tunik valami de valojaban rendesen tularazott
linkeltem olyant is ami rendes ceges
es amugy egy hasznalt konfig ossze van rakva szinten...
garisok is mind emlekeim szerint
de vegig nezed hirdeteseket azert linkeltem, ha ra se nezel nem tudod meg mirol van szo
ettol fuggetlen veheted ahol gondolod
igazabol ha 6100 kornyeken vetted geped akkor kb. 5eves vagy annyi sem es teljesen hasznalhato jatekra ha hibatlan
1050Ti azert annyival nem erosebb hogy igazan meegerje ekkora kiadas egy gepert
proci melle persze mehet erosebb vga
de igazabol mostani gepedbe hasznaltan miert ne mehetne jobb proci es jobb vga?
ezzel az uj gepeddel 5ev mulva megint igy leszel hogy lecsereled? mert nem egy fejleszttos osszeallitas
eloreosszerakottakban pont ezeken sporolnak, gephaz, tapegyseg, alaplap
lenyegeb olyan mintha egy laikus talalomra olcsokat kivalasztana amik papiron kompatibilisek es kesz
ezert hatrany az elorreoszerakott gep
es egy asztali pc lenyege pontt a fejlesztthetoseg lenne nem a folytonos levaltas amivel sokat buksz...
ha jol allitottad volna ossze mostani geped annyi kene csak amitt irtam, jobb proci jobb vga es kesz
sot igazabol elsonek egy jobb vga is eleg lenne
1050Ti joval erosebbet tudnal belenyomni mostani keretedbol (180ezer majdnem)
ha csak felett szanod is ra...
de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!