Ha rendelek egy számítógépet azt egybe, összerakva kapom meg, vagy az összes alkatrészet és nekem kell összeszerelni?
I3-6100 20k
GeForce GTX 750 Ti 20k
Alaplap 10k
RAM 7k
Táp KB 10k
Gépház KB 3k
HDD KB 10k
egy 10100F/10400F miert lenne rosszabb?
#11 ez a te dolgod mit gondolsz rola es hogy arulod, pontos tipus alapjan tudja a vevo megeri e vagy sem
lehet annyit er amit mondsz de ezt nem tudni csak te szavadra kell elhinni
viszont eselyesebb hogy nem
mint irtam te tudod ezt is ha ugyerzed tudod kajd fejleszteni
persze erthetetlen ha majd "ujonan" akarod es a hasznaltakat igy kizarod akkor is
persze toled vegyek meg hasznalt geped..., de hogy te vegyel az mar luxus :D
ketiranyu dolgok ezek
amugy azert volt ott eros procis konfig is, mostanidtol mindenkepp
ahogy azt is irtam ha teged az a komplet formaxos gep igy megfogott rajtad all
csak azt irtam le ami altalaban ervenyes es ezert nem ajanlanam
sok mas hasznalt piacot is meglehet nezni amugy
meg netan mas komplet gepes boltokat, bar nagyjabol mind egy kaptafa, formax meg ugyahogy legalabb ismert es nagy bolt kevesbe hirhedt mint a computer imperium vagy sky-net es hasonlok
9100f és 10100f pl gyengébb.
Egyébként azért veszek újat mert mindent cserélni kell
GV- N75TD5-2GI
pl. Ez egy tipus kod
vagy leirod markat es hogy 1 vagy 2 ventis
GPU-Z is informal vga rol amugy
de csak megjegyeztem
9100 hogy jon ide?
9400F nem erosebb a 10100F tol
epp ilyen kerdes volt nemreg ahol szinten 6 magos procirol es 4 magos 8 szalas procirol volt szo hogy az hogy lehet hogy azonos teljesitmenyuek, "nem lenne szabad" pedig van ilyen sok
amugy pedig az egyszer biztos hogy pusztan csak a 9400F miatt nem erdemes beruhazni ra
viszont egy 10100(F) be onmagaban is jo beruhazni
most modnjuk nem tudob hogy tolodott el aruk de 30 ert ajandek proci volt, tudtommal azert mostanaban is 40 alatt maradt, mas meg nem igazan van ami ennyiert ennyit nyujtana
de nem tudom mire varsz, tolem hiaba varod hogy biztassalak a kiszemelt gep megvetelere, mert ez nem fog megtortenni
azt meg eddig is leirtam hogy megakadalyozni se tudlak :D barirkadot allitok a kapujaba, blokadot :D
ja az megeshet hogy valamelyik linkelt konfigban ilyen 9100F volt,
de mostanidtol erosebb, proci haszanaltan meg levalthato 9400F re is amikor elerkezik az alkalom
mondjuk az is egy masik oldal hogy ragaszkodsz e nvidia hoz pl.
mai allapotokban ami van azzal kell beerni vga teren, igy orulni kellene hogy procibol azert van valasztek
10100f 4 magos.. Kevés..
Kevés mag sok szál
940f nekem jobban megéri mert a szál Gaming e számít
#19 nem tudom te mirol beszel?
amikre hasznalni fogod neztel teszteket a ket procival?
mert se egy magon se tobb szalon nincs kulonbseg koztuk
de azert mint irtam procikbol is lenne valsztek
egy sporolos lapban kitudja mennyire alapjaraton is veszelyes tappal hogy fogod a 9400F et piszkalgatni ha erre gondolsz?
formaxos gepben 2666 as ram van
Xy4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!