Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a konfig ezeket a játékokat...

Ez a konfig ezeket a játékokat vinné?

Figyelt kérdés

BeamNG, FH4, GTA 5(online is), MC, RD2

Konfig:

Proci--Intel core i9 9900KF 3.6Ghz LGA1151

Alaplap--Asus prime Q370-C

VGA--Biostar radeon TX 560 4GB GDDR5 DualFAN

Memória--SP Xpower AirCool DDR4 16GB 3200Mhz

HDD--Seagate 1TB 7200rpm

SSD--SP 240GB

Táp-- Be quiet TFX power 2 300W 80+ GOLD

Szal vinné a fenti játékokat?

Facebookon láttam ezt a gépet hírdetésben 170k-ért.

2021. ápr. 28. 17:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem vinné bár a vga kicsit gyengusz
2021. ápr. 28. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
"Szal" vinné bár itt tényleg a vga lesz gyenge pont.Full hd 60 fps a beállításokkal pedig szórakozol egy kicsit.170k amúgy megér bár a táp az elég alul méretezett lesz ha később erősebb vga-at is szeretnél majd a cpu mellé.
2021. ápr. 28. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Sokkal gyengébb proci is elég, de sokkal erősebb videokártya kell. A jelenlegi szinte semmire se jó benne... képet ad, mivel a prociban nincs integrált (F jelű). De a teljesítménye az integráltakkal vetekszik.

Ez valamilyen előre épített kis gép lehet. A tfx táp is azért kell, mert az nagyon keskeny. De a teljesítménye nagyon kevés... ha lehetne bele fizikailag rakni csúcs kártyát, azt se tudnád a tápra kötni.

Én nem tudom ajánlani ennek a gépnek a megvételét. Ez csak és kizárólag processzorigényes feladatokra használható. Neked olyan kell, amiben jó videokártya van.

Ilyen kerettel leginkább RX580/GTX 1060-nal szerel használtgépet néznék, ha játék a cél. Ssd, 2x8gb ram legyen!

Procinak i7 4. generációtól felfelé, de inkább i3 10100F, vagy i5 8. gentől felfelé.

Ha találsz valamit ilyen adatokkal, akkor elküldheted, véleményezem.

2021. ápr. 29. 07:16
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tehát akkornolyan kell, amiben nagyobb a táp, gyengébb a proci, és több a videó ram benne?
2021. ápr. 30. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a video-ram alig számít. A GPU teljesítménye számít, az végzi a számításokat. A te kereteddel (ez a 170-200 környéke) kb RX580 / GTX 1060 videokártyával szerelt használtgép fér bele, abból is a 4GB-3GB változat. Jobb esetben 1060 6GB. Ezek alá nem adnám még a mai versenyárak mellett sem.
2021. máj. 1. 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!