A 3050Ti desktop változatában hány giga VRAM lesz? 4 vagy 6?
Figyelt kérdés
Egy 5500XT 4 Gb-ot akarok vele majd lecserélni.2021. ápr. 8. 09:37
1/5 anonim válasza:
Állítólag az asztali verzióban 6, a laptop verzióban 4 GB VRAM lesz, de tök mindegy, úgyse lehet majd egyiket sem kapni, ha meg igen, akkor is 2-3x annyiért, mint amennyiért kéne.
2/5 anonim válasza:
#1 most miért vagy ilyen negatív, a kártyám 2016 óta nem ért ennyit, szerintem tök jó!! De egyébként egyáltalán hova fog ez érkezni, milyen teljesítményszintre? Már a 3060 is elég gyengus a névleges kategóriájához, meg az árához képest(nem a felfújt árakról beszélek, 120-125 körül lenne msrp n, és alig gyorsabb mint a 2060super amit megvehettél 140-145 körül, lassan két éve). 1050ti népszerű volt, mert nem kellett hozzá táp csatlakozó és 50 ezer alatt ment, ehhez gondolom kelleni fog, mert a fogyasztással is kezd egyre inkább elszállni az nvidia, teljesítményre meg lesz majd legjobb esetben 2060, 10-15 százalékkal olcsóbban(ha majd egyszer valaha visszatérnek a korábbi árak)? Ez így nem túl izgalmas.
3/5 anonim válasza:
#2 Tök jó hogy ennyit ér a kártyád, és? Ha eladod, hogy vehess egy jobbat, akkor az is ugyanolyan drága lesz, és nem jársz jobban, sőt inkább rosszabbul. Max akkor örülhetsz ha most eladod és kivárod azt az 1 évet kártya nélkül amíg normalizálódik az ár.
4/5 A kérdező kommentje:
Héhéhé nyugi! Nem akartam vitát szíttani...
2021. ápr. 8. 12:04
5/5 anonim válasza:
#3 hűha, komolyan? Nagy kár hogy nem süt a szarkazmus abból amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!