Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hol érdemes komplett asztali...

Hol érdemes komplett asztali PCt venni?

Figyelt kérdés

Elsősorban vágásra szeretnék magamnak összerakni egy asztali gépet. (Fizikailag nem én szeretném összecsavarozni, de nem baj, ha van tér némi egyéni módosításra pl erősebb videokártya, RAM miegymás). Az ipont ismerem, hol érdemes még nézelődni?

Skynetet találtam még, erről esetleg van valakinek tapasztalata? Megbízható?

2020. dec. 24. 17:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

A pcx.hu is egy megbízható cég, én 1 éve tőlük vettem a gyerek konfigját és én pakoltam össze, idén ősszel egy összerakott gépet rendeltem tőlük. Van gépösszerakó menü is az oldalukon. Szóval én bátran ajánlom őket.

[link]

2020. dec. 24. 17:59
 2/15 anonim ***** válasza:
2020. dec. 24. 18:30
 3/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

osszefoglalo kinyitasa

koplett alatt ha azt ertetted hogy elore van mar osszeirva (vagy ossze is allitva egyuttal) az kindeg olyan ritka volt mint a feher hollo hogy erdemes legyen

Hozzaertotol kell osszeirast (osszeallitast) kerni

de a boltok szakszeruen szerelik ossze,

tudod oket boviteni

ipon es pcx jo hely

2020. dec. 24. 18:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Itt aranyárba tolják a skacok.

[link]

2020. dec. 24. 18:48
 5/15 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#4 ide szantad? 3070 hogy jon ide?
2020. dec. 24. 19:02
 6/15 anonim ***** válasza:

Computer Imperium PC -ben megéri komplett gépet venni, mi a céghez vettünk 150 komplett gépet 5 éve, mai napig nincs bajuk.

Garanciát adnak a termékeikre, kiszállítják, módosíthatod a komplett gépet amit megvásárolni kívánsz.

Legmodernebb és a régi bivalyerős konfigokat is kitudod náluk fogni, tárcád/ józan eszed szab csak határokat.

Érteken a gépekhez(PC -hez) nagyon.

2020. dec. 24. 20:30
 7/15 anonim ***** válasza:

"Elsősorban vágásra szeretnék magamnak összerakni egy asztali gépet."

Akkor még mielőtt bármit is összeraktnál fontos körüljárni, hogy mi kell a vágáshoz, milyen hardverra van szükséged, milyenre nincs. Egy ebben nem járatos PC boltos simán összerak neked akármit ami mindenre jó csak arra nem.

Mit akarsz vágni? Mivel?

2020. dec. 24. 21:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Rövid videókat, nem 4K, Adobe premiere pro.
2020. dec. 24. 22:04
 9/15 anonim ***** válasza:
Mennyi a keret?
2020. dec. 24. 22:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Bocs, 6os, nem vagyok nagy ITs, de ennek a cégnek a honlapjáról süt, hogy amatőrök. És ha az igénytelen honlap nem lenne elég, akkor ez biztosan meggyőz, hogy egy rozsdás szöget se akarjak ott venni, nemhogy egy több százezres gépet: [link]
2020. dec. 24. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!