Intel i5 10400F vagy 11400F érné e meg jobban?
17/
Szóval nem kicsit jobb de mégsem éri meg?Ez kicsit elbizonytalanító.Egyébként utoljára akkor volt amd-m mikor még voltak az 1magos athlonok ddr1-es ramokkal.Amúgy a 3600 is időt álló?Mert az ugye 1 évvel biztos öregebb konstrukció.
20/
Használva milyen értékek vannak?
#21.Pont hogy nem öregebb konstrukció hanem sokkal újabb.
Az Intel nagyon lemaradt gyártástechnikailag és most az előnyükre is fordult a helyzet, mivel rengeteget tudnak gyártani belőle és fent tudják tartani a kedvező árat.
Ezzel szemben az AMD készlethiánnyal küzd.(ebben vastagon benne van a konzol is)
3600 tény hogy időtállóbb mint egy 10400F de nem annyival hogy átlag usernek megérje a 20 felárat. Jobb azt inkább egy nagyobb SSD-re, vagy több RAM-ra költeni.
Majd a DDR5-ös generációknál lesz izgalmasabb a dolog, addig szerintem a 10400F is bőven ki fog szolgáni.
23/
De én évben értettem,hogy az intel tavaly lett kiadva az amd meg tavaly előtt jó ez csak dátum és nem gyártástechnológia de pl a 3600-nak nem jön kifelé egy újabb változata amivel emez avul?
23/
Én olyan 4 évente szoktam váltani
28/
5600X-et találtam de az durván kétszeres árú mint a 3600
Mert ott már elfogyott a készlet az AMD-nél és árat is emeltek ezért.
Amúgy az 5600X messze jobb mint a 10400F, de előre megadom azt is hogy a 11400F-nél is. Egyedül az ára ami nem túl jó.
Játékban is már egész szép teljesítményt hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!