Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora élettartamra számítsak...

Mekkora élettartamra számítsak a következő SSD -nél?

Figyelt kérdés

Kingston SA400S37480G

2400 üzemóra, bekapcsolások 400, Összes NAND írás 7Tb, Összes kiírt adat 7Tb, Összes beolvasott adat 8Tb.

94% -os élettartam a HD Sentinel szerint. Nagyjából hány Tb írás az, amit kb. eltud még viselni az SSD ebben az állapotban?

2021. márc. 30. 19:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Nyugi! Addig fog működni amig el nem romlik!
2021. márc. 30. 19:59
 2/16 A kérdező kommentje:

#1 -es, megnyugodhatsz mert ahogyan a hasznos válaszokat az ehhez hasonló semmitmondó trollkodásokat is mind jutalmazom, kezdtem veled a sort. Hajrá trollok.

Nyílván pontosn értéket senki sem fog tud mondani ami normális, nekem elég lenne egy megközelítő értéke is, esetleg tapasztalat attól akinek az utóbbi időben ment tönkre az ssd -je.. Röviden nem azt várom, hogy jósaljatok, hanem inkább más tapasztalatira vagyok kíváncsi...

2021. márc. 30. 20:11
 3/16 anonim ***** válasza:
9%
2021. márc. 30. 20:12
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
És mi az, amit a fenti adatokból nem tudsz (ugyanolyan pontatlanul, mint mi) megbecsülni?
2021. márc. 30. 20:16
 5/16 A kérdező kommentje:
A #3 -as válaszolónak ment a like... #4 -es az egy dolog, hogy ráírnak valamit, ahogy az is ha pl. 100 emberből aki ilyet vett 85 -nek a feléig se bírta.
2021. márc. 30. 20:28
 6/16 anonim ***** válasza:
82%
Senki sem beszélt gyári adatokról. Tehát, azokból az adatokból, amit a _kérdésbe_ írtál, mit nem tudsz megbecsülni?
2021. márc. 30. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Elnézést, nem gondoltam, hogy ennyire mellre szívod! :D

Arra szerettem volna utalni frappáns válaszommal, hogy fogalmunk sincs, hogy hogyan használod a gépedet, mennyit olvas és ír a cucc... Milyen programokat, milyen rendszerességgel, stb. használsz.

Gyakorlatilag az 5-ös lottó számait biztosabban meg lehetne mondani mint a te SSD-t élettartamát.

A gyártási dolgokról, anyagokról ne is beszéljünk... Nincs kizárva, hogy ugyanarról a gártósorról származó, de 1-2 hónappal korábban, vagy később készült alkatrészek a felhasznált alapanyag függvényében teljesen más élettartambeli prognózist mutatnak...

2021. márc. 30. 20:33
 8/16 A kérdező kommentje:

#7 -es ne haragudj, hogy én meg ennyire lobbanékony vagyok, csak az az általános tapasztalatom ezen az oldalon, hogy sokan szeretnek trollkodni,bebüfögnek valamit és a továbbit lesz*rják.

A kérdésemet utólag nem fogalmaztam meg túl jól, jobb lett volna ha inkább úgy kérdezem, hogy általánosságban aki használt olcsóbb ssd -t annak mikor jött el az a bizonyos pont, hogy megadta magát és hibákat dobott fel írás során ilyesmi...

2021. márc. 30. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
25év
2021. márc. 30. 22:02
 10/16 A kérdező kommentje:
Csak? "Aszittem 26 "):
2021. márc. 30. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!