Lehet, hogy ez nem ide tartozik, de az emberek nagyrészt milyen gépeket használnak?
Figyelt kérdés
Több dologra is gondolok:
-Laptop, vagy asztali PC
-Régebbi, vagy modern...
(ezt csak igy tudtam leirni)
...ez alatt arra gondolok, hogy pl. régebbi processzort használnak, kevesebb mint 1gb rammal, vagy 3-4 magos megoldásokat, 2-4gb rammal.
Bocsi a kérdésért, de engem érdekel hogy milyen szinten állunk ezen a téren, mondjuk amerikával, japánnal szemben...
2010. aug. 19. 20:13
1/10 anonim válasza:
Attól függ... Időseknek akik ismerkednek az internettel, elég egy P3-as is, Pistikének akit meg a szülei pénzelnek, mert 500 FPS kell, az alatt diavetítésnek látja a krájziszt, Core i7 alá nem adja.
Azok meg akik folyamatosan úton vannak, laptopot. Tehát szerintem nem lehet így általánosan megmondani, hogy mennyivel többen használnak laptopot Amerikában, mint nálunk.
2/10 anonim válasza:
hát azt hogy kinek mienvan az kicsit nehéz megmondani mert mindenkink más tetsuik de azt mondhatom hogy több háztartásban találsz rendes asztali pc-t mint laptopot.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 19. 20:21
5/10 anonim válasza:
Legtöbb valószínű valamilyen kétmagos processzorból, 2 GB RAM-ból és két generációval ezelőtti videokártyából álló rendszerből van.
6/10 anonim válasza:
MIfelénk legtöbb az 1 GB ram körüli P4es gép....
7/10 anonim válasza:
Nálunk a legtöbb 1gb ram és az alatti..
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. aug. 20. 10:45
9/10 anonim válasza:
Mifelénk ha azt mondom hogy egy HD5770-es kártyám van már rögtön el is ájulnak, hiába mondom nekik hogy ez csak egy középkategóriás kártya..
10/10 anonim válasza:
na ne nevetess. az 5770 sose volt középkategóriás kártya. Az egy sz**ar semmirevaló kártya. Belépőszintű alsókategóriásnak felel meg max. A 7770 a középkategóriás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!