Mire használnak 2-3-4gb-s vidókártyát? 8gm ram-ot és 12 magos procikat? Játékhoz? Vagy mihez vannak ezek az őrülten nagy hardverek?
Figyelt kérdés
Sok ilyen cuccost találtam, fél millióért 4gbs videókártya, 12magos proci 200ezerért stb.2011. júl. 7. 20:00
1/6 anonim válasza:
Renderelés, kódolás, raszterekre rajzolás...
2/6 c:\ válasza:
Photoshop, 3D-s alkalmazások, CAD/CAM rendszerek, tervezőprogramok, meg csupa ilyen finomság.
Komolyabb felhasználás mellett ezeket amiket írtál megeszik reggelire, ez csak egy átlag gamer embernek erős konfiguráció, komolyabb grafikai, vagy szimulációs felhasználásra lóface.
4/6 anonim válasza:
12 prociból lehet össze rakni 4 et is
meg 512gb ramot is
5/6 anonim válasza:
A sok memóriát és processzormagot általában nagy teljesítményű szerverekben használják.
A videókártyát pedig renderelésre. (pl. nézz meg egy 3D, Full HD animációs filmet, azt is ilyesmivel csinálták...)
6/6 anonim válasza:
hát én 3ds maxban csináltam egy ritka szar fejet. full hd ben asszem 15 másodperc volt hogy azt a képet kirenderelte, és van 2magos 2.9 ghz-es athlonom, 4 giga ramom, és 512 megás hd 4850 em. nem a legjobb gép, de 1 kép negyed perc. és a filmekben 1 másodperc minimum 24 kép. szal képzelheted miért kellenek ezek a cuccosok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!