Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert vagyek?

Milyen routert vagyek?

Figyelt kérdés
Szal wifis kéne, olyanokat hallotam hogy van olyan router ami megosztja a netet de van olyan ami nem.Szal melyik márkát esetleg melyik típust ajánljátok?(linkeljetek ha tudtok)Jah éa 4megabites netem van, a terv az hogy egy telefefon egy laptop legyen wifisen rácsatlakozva + még egy számítogép de az nem gond ha az nem wifisen le rá csatlakozva!
2010. aug. 19. 14:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Márpedig van jelentősége, hogy hány antennás.
2010. aug. 19. 14:59
 12/16 P.O.C. ***** válasza:

Már hogy a fenébe ne lenne jelentősége, hogy hány antennás?!

Guglizzatok rá: "MIMO" Magyarul csak ezt találtam (bár elég óvodás szintjén van elmagyarázva): [link]

Ami a kérdést illeti, én személy szerint a TP-Link -et ajánlom, mert olcsó, jó, és megbízható.

(Előttem ajánlották itt az SMC -ket, na azokat inkább bottal se piszkáld meg. Amúgy a többi nagyobb márkával D-Link, Linksys, Edimax, stb.. nincs különösebb gond.)

2010. aug. 19. 15:15
 13/16 anonim ***** válasza:
Egy lakásban -ami kb 50 négyzetméteres -lényegtelen ,hogy hány antennája van.
2010. aug. 19. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
érdekes a BELKIN-t senki nem írta ... pedig az a legjobb és legmegbízhatóbb router márka.
2010. aug. 19. 16:18
 15/16 P.O.C. ***** válasza:
Jah, kár érte, hogy legalább olyan gyengék hardveresen, mint az SMC -k..
2010. aug. 19. 17:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem D-Link DIR 615-öm van ! 12400-ért vettem.
2010. aug. 19. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!