Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen routert vagyek?

Milyen routert vagyek?

Figyelt kérdés
Szal wifis kéne, olyanokat hallotam hogy van olyan router ami megosztja a netet de van olyan ami nem.Szal melyik márkát esetleg melyik típust ajánljátok?(linkeljetek ha tudtok)Jah éa 4megabites netem van, a terv az hogy egy telefefon egy laptop legyen wifisen rácsatlakozva + még egy számítogép de az nem gond ha az nem wifisen le rá csatlakozva!
2010. aug. 19. 14:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Tplink,Dlink routerek.Nincs olyan router amivel ne lehetne megosztani netet.
2010. aug. 19. 14:45
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem TP-Link van már vagy 2 éve! :) De ezen a márkán kivűl ajánlom neked még az SMC-t és a D-Linket! ;) Remélem tudtam segiteni!
2010. aug. 19. 14:47
 3/16 A kérdező kommentje:
De ugy értem hogy van olyan router ami mondjuk jol belasitja a netet de van amijek nem, jah és olyat is hallotam hogy az antennákat is figyeljem mert pl az azt jelenti ha 1 routernek van 3 antennája akkor egy idejüleg három wifis kütyü tud rácsatlakozni,szal ez igaz?több nem tud rácsazlakozni vagy ha csak 1 antennája van a routernek akkor nem tud több wifis cucc rácsatlakozni csak 1?
2010. aug. 19. 14:48
 4/16 anonim ***** válasza:
Nekem D-link van, nagyon jól működik.
2010. aug. 19. 14:49
 5/16 anonim ***** válasza:

az mindegy ,hogy hány antennája van.

ha csak egy antennás a router akkor is tud rá akár 5 gép is csatlakozni

2010. aug. 19. 14:51
 6/16 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség! :) Nekünk a lakásban van 3 laptop meg egy asztali (igen, egy kicsit sok:) és egy routerről megy az egész és az 1 antennás. :) De ez internet sebbességtől is függ.
2010. aug. 19. 14:52
 7/16 anonim válasza:

Nekem TP-Link TL-WR841N routerem van, 2 asztali gép és 1 laptop van rákötve,wifiről pedig 2-3 laptop 1 telefon és 1 ps3,tökéletesen müködik,a 15 Mbites netet kiválóan osztja,az ára ha jól emlékszem 15 ezer körül mozgott, ma már a feléért is kapható,és 5 év garanciát ad rá a gyártó!

Linkek hozzá:

[link]

[link]

2010. aug. 19. 14:54
 8/16 A kérdező kommentje:
Am mi ért jo ha több antennája van?ÉS akkor szerintetek vegyek egy tplinket?ÉS milyen árban?Jah és telóval is rá tok csatlakozni?
2010. aug. 19. 14:55
 9/16 anonim ***** válasza:
TP-LINK-et ajánlom! :) Én 6-7 ezerért vettem! Ha van wifi a telón akkor igen.
2010. aug. 19. 14:56
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok jelentősége van, hogy hány antennás.
2010. aug. 19. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!