Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen silent, halk egeret...

Milyen silent, halk egeret ajánlotok ?

Figyelt kérdés

Nekem most egy Logitech M220 van, de azt hiszem, hogy kezdi feladni, tudnátok ajánlani valami egyszerű egeret amiért nem kérnek el egy vagyont sem. (Lány vagyok szóval kérlek ne legyen gaming egér.)

Köszönöm !

2021. márc. 20. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Milyen az a halk egér? :o

Ám mennyi a keret, és mire szeretnéd használni egészen pontosan? Mekkora a kezed, hogy fogod az egeret?

Mennyire fontos, hogy minőségi legyen?

2021. márc. 20. 15:13
 2/4 A kérdező kommentje:

Halk egér aminek nem igazán hallatszik a kattogasa.

Max. 10ezer Ft.

Kicsi kezem van.

2021. márc. 21. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Huh, hát ilyeneket én nem ismerek sajnos, nálam hátrány lenne ez. :D Szerintem ezeket a "silent" Logitecheket tudod venni, amid volt most is. Logitech minőségi, nem igen kapsz annál sokkal jobbat. Van M330-590, ami esetleg jobb, mind amid volt. De, ahogy nézegetem a "silent" egereket, nem nagyon van ezeknél jobb, mármint Lenovo meg speedlink, ezeknél a Logitech valószínüleg azért jobb. Mondjuk meg kell jegyezzem, hogy elég nagy rablásnak érzem, mert a szenzorja a hulladék kategória :D Jó oké, ha nem gamelsz, akkor nem veszed észre. Szerintem vegyél megint egy ilyesmit, nem nagyon van más választásod. Ha van MediaMarkt a közeledben, ott megtudod tapizni őket.
2021. márc. 21. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 21. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!