Miért van egy alap fura halk kerregő hangja az intel gyári hűtőjének?
Mindegyik ilyen. Kis átmérő, és minimum fordulaton is nyomatja 1000+ fordulaton. Egy 120 mm ventilátornak az a maximum... 😃
Annak nézhetsz még utána, hogy tudsz-e ventilátorprofilt állítani (alaplapfüggő beállítás ez. Biosban kéne elsősorban). Mert azért ez az ezres fordulat nem gáz annyira. Szóval lehet nálad valamiért többel megy. 1500+ ott már tényleg zavaró lehet netezés mellett.
1/
PWMN re be fogom állítani mert alapból olyan 1300 on forog biosban nézve.Jó,hogy nem az enyém lesz a gép hanem haveromé őt nem idegesíti én falra másznék tőle :)
4/
Hát nem tudom mikor felraktam a hűtőt ellenőríztem,beton stabil többször is át nyomogattam a tartókat és alulról is megnéztem a lap alját,hogy bepattantak e és egyformán benne vannak. De majd még ránézek a nyilakra. Nekem a gyanúm inkább a ventilátor feletti műanyag rács rögzítése vagy nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!