Kikapcsoljam a 2,4Ghz wifi csatornát, ha 5Ghz is van?
Figyelt kérdés
Sosem volt még olyan modemem, ami 5Ghz-is tudja, nem tudom, mi a jó ilyenkor.2021. márc. 17. 18:10
1/4 anonim 

válasza:

Mehet mind a kettő. Az 5GHz-nek kisebb a hatósugara,mint a 2,4-nek. Így ha megszakad, akkor rögtön feljelentkezik az eszköz a másik sávra.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2021. márc. 17. 18:36
4/4 anonim 

válasza:

Szerintem még nem érdemes. persze függ sok dologtól. Régebbi eszközök nem támogatják még az 5ghz-t
A 2,4 ghz jobban terjed, messzebbre jut a jel, így kertes háznál én bekapcsolva hagynám mindenképpen.
De egy tömött lakótelepen, ahol mindenki 2,4 ghz-et használ, ott megkönnyítheted a többiek dolgát, hogy nem zavarod a többieket egy olyan jellel, amit amúgy sem használsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!