Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » World of tanks-ra szeretnék...

World of tanks-ra szeretnék gépet venni. Milyen lenne a legjobb?

Figyelt kérdés

A keret 180 ezer monitorral együtt. Ami már meg van : hdd, ssd, ház, billentyűzet és egér.

Lehet használt alkatrész is, a lényeg, hogy a keretet ne lepjem túl.

A wot lenne játszva rajta leginkább, de a warzone-t is kipróbálnam rajta esetleg gta.

2021. márc. 13. 15:17
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

I3 10100f 35k

B460 lap 35k

2x8gb +2666 RAM 25k

RX 470-580 50k (hp)

Seasonic 500W bronz táp 20k

Monitor full hd 25k (hp)

2021. márc. 13. 15:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Bár eddig nem volt Intel processzorom. Amd felé húzok
2021. márc. 13. 16:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Hardveraprón.hu/ ilyet nézz ha jó áron találsz

R3 3100/3300x 4/8

R5 1600AF/2600 6/12

B450 lap

2021. márc. 13. 16:26
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
21%
Amd t ne vegyel
2021. márc. 13. 16:36
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1:

De azt magyarázd már meg, hogy a HardverApró az hogy a büdös francba jön ki neked HP-re?? HA!! Használd érthetően! PH meg a ProHardver röviden, ehhez a lapcsaládhoz tartozik a HA.

Kérdező:

AMD-nek most pocsék ajánlatai vannak olcsó kategóriában. Nem tudják mindenki igényeit kielégíteni, és jelenleg inkább a csúcskategóriát preferálják (szerverpiac és szerződött partnerek kiemelve.) Nyilván... ebben több a pénz.

Ha olcsón van valami gép/félgép, amihez értelmes alaplap is van, akkor lehet értelme. De azt rakd hozzá, hogy a 3100 az a 10100F-nél gyengébb, a 3500X a 10400F-nél jelentősen gyengébb. Az 1600 AF pedig szintén jelentősen gyengébb, de legalább az ára talán elfogadható. Használtan.

Intelnek túl jó ajánlatai vannak, amivel az amd nem akar versenyezni.

10400F 42 ezer!!!

[link]

Hozzáteszem, wothoz nem kell ilyen proci (tehát a ryzen 3100 is megfelel), csak ha ilyen olcsó, akkor megéri. Legfőképpen mert az ember úgyis játszik néha mást is (az említett warzone már gépigényesebb, de mai vga árak mellett nem lesz procikorlátod semmivel), akkor meg nem rossz, ha van alatta hardver/bővítési lehetőség. Rx470/gtx 1060 környéke fér bele most, sajnos csak használtan. A többi lehet új.

Alaplap b460: giga hd3, asrock pro4, msi bazooka

2021. márc. 13. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
2021. márc. 13. 17:28
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

"HardverApró az hogy a büdös francba jön ki neked HP-re?? HA!! Használd érthetően!"

Múltkor valaki így írta, azt huttem ez a megszokott

2021. márc. 13. 20:27
 8/10 anonim ***** válasza:

WoT -ra kár a pénzedet pazarolni,az egy halott játék. Amit tudtak a fejlesztők az rég elb@szták. Hidd el tapasztalatból mondom. Ja és nem vagyok/voltam noob játékos ha erre gondoltál.

Jó ha gépet akarsz azt tudod másra is használni persze, de sosem egy pillanatra tervezz/invesztálj. Ha pénzt raksz bele gondolkozz mindig előbbre és olyan gépet rakj össze amit kb.min 3-4 év múlva is tudsz majd játékra használni, és most nem egy atomerőműre gondolok. Inkább spórolj picit rá többet és kibírjon az a gép több évet is.

De magára a WOT-ra mint játékra ne költs egy forintot sem, mert nem éri meg, és pár éve már csak pay to winn a játék és a fejlesztők nem törődnek csak azzal milyen újabb pérmtankot adjanak ki hétről hétre. Itt meg is állt a fejlesztés ennyiben, már vagy pár éve, ami jó volt azt is tönkretették a játékban.

2021. márc. 14. 08:21
 9/10 anonim ***** válasza:
54%
Jólvan már, na, hadd döntse el a kérdező, hogy mivel akar játszani! Lehet, hogy neked nem tetszik a wot, de neki még a hibái ellenére is bejöhet, nem? Legalább valami alternatívát írnál, akkor lenne értelme a mondandódnak...
2021. márc. 14. 08:34
 10/10 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik a játék. Több mint 20 ezer csatam van és órákig le tud kötni nap mint nap.

Lehet, hogy nem olyan jó mint régen, de én szeretem.

Köszönöm a válaszokat.

2021. márc. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!