Pentium (R) Dual-Core CPU E6600 @ 3. 06 GHz 3. 07 GHz és 4 GB RAM van a gépemben jelenleg Windows 8 fut rajta ma raktam rá nem a legjobb de nem a legrosszabb gépem van ám a World of tanks játék mégis iszonyatosan szaggat a hd és a sima verzió is?
Elégnek elég, de ez ilyen 'business' laptop: erős processzor, integrált videokártyával. Szóval nem játékra való, erről a kijelző mérete (13 col!) is árulkodik.
ASUS X554LJ-XO095D
Egy ilyen például sokkal jobb lenne (csak nincs háttérvilágítás), mivel ebben sokkal újabbak a hardverek (=jobb támogatás, magasabb teljesítmény, alacsonyabb fogyasztás) és lényegesebben olcsóbb. Mindenesetre a processzor teljesítménye is jobb, mint a tied.
Amúgy a háttérvilágítás nagyon megdobja a laptopok árát. Olcsóbb, ha egy felcsatolható lámpát veszel a géphez (komolyan).
Egyébként nem kerestem komolyabban. A laptopoknál mindig a videokártya a szűkkeresztmetszet, ezért mindig az alapján érdemes keresni, ha feltétlenül olcsón akarunk játszani. Ha nem értesz a vga-khoz, akkor kezdésképpen külső oldalakkal könnyen fel tudod mérni, hogy egyes modellek relatív milyen teljesítményre képesek.
Én lusta vagyok ezer laptopot végignézni, bocsi. :D
Értem :)
Én mindig első sorban a procit néztem :D
Köszönöm a segítséget :)
Szerintem ennek a gépnek a fejlesztésével is jól járhatsz. Eladod a Gt 530- as videókártyát, és veszel egy gt730- at, mert azt kihajtja a processzor. Ezen kívül újrarakod a Windows- t, mert talán az is lehet probléma, ha már nagyon régóta a gépen van és tele van telepítve dolgokkal. Ha nem sajnálod a videókártyát, akkor bizonyos programokkal javíthatsz a játékok teljesítményén. Ha van még pénzed, vehetnél egy erősebb CPU- t, ami belemegy az alaplapodba, esetleg egy e8400.
A Gt 730 22000Ft, itt a link: [link]
E8400: [link]
Használtan háromnegyede ennyiért megvásárolhatod, de talán érdemes újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!