Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Melyik arty ág a legjobb...

Semmii kérdése:

Melyik arty ág a legjobb World of Tanksban?

Figyelt kérdés

#tank #World of Tanks #melyik a legjobb arty?
2015. okt. 17. 13:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem artyzom így csak úgy tudok véleményt mondani, hogy ellenük vagyok. Én legjobban a brit artyktól tartok. És azért mert nagyobb szögben lőnek felsőbb szinteken mint a többi nemzeté így olyan helyre is belőnek ahova más nem. Főleg a Conqueror GC-től van "herótom" mert akkorát lő kb mint a T92 kicsit ugyan lassabban, de beállok egy biztosnak vélt helyre ami biztonságos is, de nem a brit artyktól és akkorát nyes belém, hogy vagy kilő elsőre vagy alig marad életem. Szóval ha szívatni akarod a játékosokat akkor a brit tüzérekre menny! De figyelmeztetlek a pokol legmélyebb bugyrában fogsz elégni ha artys leszel! :D
2015. okt. 19. 16:24
 2/5 A kérdező kommentje:
hehe :) köszi szépen a választ :)
2015. okt. 19. 19:51
 3/5 anonim válasza:
FV304 tier VI-os brit kis szörnyeteg is nagyon jó :D
2015. okt. 20. 17:28
 4/5 anonim ***** válasza:
79%

Az artykat át fogják alakítani, elveszik a sebzésük angy részét és debuff-olni fogják a lövéseikkel az ellenséges tankok kezelőit. Ezt már rég belengették, majd később többször megerősítették.

Így mielőtt nekiállsz artyt húzni, ezt tartsd észben.

Az ágak közül a cw-re a briteket viszik, okkal. Mindig a tier 10 tankokban kell gondolkodni, ott pedig a Conqueror GC egyedülálló, köszönhetően a hatalmas sebzésének, robbanási sugarának és a beteg lövésedék röppályának. A francia 8-asig élvezetes (a 7 és az 5 kivételével), de afelett kínszenvedés és kicsit sebző, a németeknél a gw panther felett teljesen beszűkül a csőmozgatási lehetőség, ezért idegtépő, az amerikait még dicsérik, de az oroszt a némethez hasonlóan szidják.

A legjobban a britekkel jársz. De arra készülj fel, hogy 4 tieren át ugyanazzal az ágyúval fogsz puffogtatni, s akármilyen mókás is az fv304, 500 méter csak a lőtávja, ezért közel kell menni a csatához (s kicsi a sebzése).

2015. okt. 30. 16:08
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. okt. 31. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!