Ez még annyira nem retro, szerintem elég sok háztartásban még lehet fellelhető hasonló :D amúgy ilyen aprólékosan nem takarítanám ki még a jelenlegit se, de pont tavaly raktam ki lomtalanításkor a win95-t futtató 20-21 éves gépem, vinyó nélkül, amúgy táp problémája volt (talán). Kicsit sajnáltam hogy az őslakos indiánok kb baltával mentek neki, de egészségükre.
2021. márc. 11. 18:06
3/8 anonim válasza:
Ha kínlódásnak fogod fel akkor ne, csak ha szeretsz ilyesmivel szöszmötölni.
2021. márc. 11. 18:34
4/8 anonim válasza:
Persze. Az ilyeneknek ez nem kínlódás, hanem hobbi.
2021. márc. 11. 18:40
5/8 anonim válasza:
Nem vagy eszednél ha ennyire szétszeded darabjaira egy portalanítás miatt.
2021. márc. 11. 18:42
6/8 anonim válasza:
Kínlódtam vele eleget amikor 566-os Celeronom volt slot1 átalakítóban :D :D
2021. márc. 11. 19:05
7/8 anonim válasza:
"Kínlódtam" még ennél többet is egy HP Vectra VE-vel. Egy pincében feküdt 15 évig nyitott házzal. Nem látszott az alaplap a retek alatt. Ez ahhoz képest kifejezetten tiszta.
Én mondjuk az ennyire retkes gépeket nem késsel kaparászom és nem vödörben mosom, hanem a NYÁK-okat izopropil alkohollal fürdetem meg, aztán a ház és burkoló lapok mennek a zuhanyozóba.
Egyébként nem rossz gép ez, sokat ki lehet belőle hozni.
2021. márc. 11. 20:09
8/8 Hintalow válasza:
Max akkor, ha saját magamnak csinálnám (ami meg nem valószìnű, mert nem izgatnak a retró dolgok)
Másnak azèrt nem foglalkoznèk ilyennel, mert az ilyen korú gèpeknèl már bőven benne, van, hogy szerelès közben valami kipurcan benne, csak mert öreg, ès nem tesz jót neki a mozgatás.
Nekem meg nem hiányzik az, hogy èn legyek a hibás, hogy elrontottam a nagy becsben tartott hulladèkudvar szökevènyt :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!