A baba fürdés előtti tisztogatásához használhatok mandulaolajat?
Figyelt kérdés
4 hetes a baba.2009. jan. 11. 15:28
1/7 anonim válasza:
Egy babának nincs szüksége semmiféle olajra a tisztuláshoz. Fürdesd le és ennyi. Nem is koszos még egy ekkora baba. Nem kell őt mindennel össze-vissza kenegetni. A lányom nyolc hónapos és soha nem kenceficltem se olajjal se mással. Gyönyörű a bőre és nem allergiás semmire.
2/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de ez nem válasz a kérdésemre. Eddig napraforgóolajat használtam nála erre a célra, csak fogytán van. Viszont van itthon mandulaolaj.
2009. jan. 11. 15:42
3/7 anonim válasza:
sima napraforgó olajat is használhatsz. szinte ua mint amit az üvegcsében veszel a patikában csak nem annyira van megszürve. ezt a patikus mondta.
ne hsználj mást, én is használtam és kiűtéses lett.
10 hetes picuka anyukája.
4/7 anonim válasza:
Akkor nem tudod értelmezni a válaszomat. Nem kell olajozni semmivel a gyereket ennyi!
5/7 anonim válasza:
Szerintem se kellene olajozni. Nem tudod letörölni rendesen és hamarabb beragadnak a hajlatokba a szöszök, ami elég büdi tud lenni. Szerintem egy sima mosdőkenőcs (naturland) pont elég neki. A sok illatos nyavajáktól lesz a kicsi bőrük száraz. Azért hogy vegyék a testápolóját is!
Szerintem!
6/7 anonim válasza:
Én doki által felírt A vitaminos olajat használok a fürcsi előtt, de ha elfogy és elfelejtettem felíratni akkor mandulaolajas johnsons babaolajat használok.
7/7 anonim válasza:
A doki által felírt napraforgó olajat használjuk.Az én babám bőre nagyon száraz, ha nem olajozom fürdés előtt, AHOGY AZ ORVOS ELŐÍRTA, akkor elkezd hámlani.Az én babámnak így jó.Szerintem max tisztított olivát használj, arra biztosan nem lesz allergiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!