Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért crashelt a gépem?

Miért crashelt a gépem?

Figyelt kérdés
Az előbb éppen zenét hallgattam spotifyról és egyszer csak leállt a zene,az egeremet is úgy mutatta hogy le van csatlakoztatva,és kb mindent,lefagyott az egész és csak úgy tudtam leállítani hogy kihúztam az áramból. Csak egy google tab egy discord és a spootify volt megnyitva,nem hinném hogy a ram volt kevés. Videókártya driverek a legfrissebbek,úgyhogy nem is értem. A gépem: 8gb ddr3 ram,intel xeon e akárhány,amd radeon rx 550 4gb,es az op az egy 240-es ssdn van. Mi lehet a baja? Ha több infó kell még azt majd válaszokban leírom

2021. márc. 10. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem FÁZIK...
2021. márc. 10. 23:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Szobahőmérsékleten van. Ha meg ironikusan értted,akkor sem valószínű,desktopon a videókártya 45 fok körüli,a proci meg kb 40.
2021. márc. 11. 07:11
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem ez egy VGA driver crash-nek tűnik, de nézz egy eseménynaplót, attól okosabbak leszünk.

Néha előfordul az ilyesmi, ha nem lesz rendszeres, nem nagyon kell vele foglalkozni.

2021. márc. 11. 08:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi,hol van/hogy kell megnyitni az eseménynaplót?
2021. márc. 11. 09:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, de beírod a Windows keresőbe, hogy eseménynapló, és kiadja.
2021. márc. 11. 11:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Ok
2021. márc. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!