Mitől crashel folyton a gépem?
Hello mindenkinek.
A problémám az lenne,hogy a gépem nagyjából minden játéknál kicrashel, hibaüzenetek nélkül.
Ha pl játék közben megnyitom a böngészőt, akkor vagy a böngésző, vagy a játék kb biztosan kicrashel. Megterhelés alatt régen memóriahiányt írt folyton.
A configom nagy része még garis, 1,5 éven belüli vásárlás
Kari: Gtx 1070 (friss vétel)
Lap : Asrock B85M Pro3
Proci: i5 4440
2 terrás Western Digital
250-es samu ssd
430-as XFX táp
Tudom, tudom, erősebb proci kéne a karihoz, de az egy pár napos vétel, előtte egy ati r9 270x-em volt, annál is folyamatos probléma volt.
Hőfokokat teszteltem játék közben is, nagyjából semmi nem ment magasra, cpu nem ment 60 fok fölé, az sem egy 2 évnél idősebb darab.
A tápra gyanakszom, hogy nem kap elég áramot a gép, voltak intő jelek,de nem voltam semmiben sem biztos,(pl lecsatlakozott a joystick,stb) viszont meghallgatnék külsősként másokat is, hátha tudnak valami ötletet adni.
alaplap vrm re tippelnék elég fapados és hűtetlen valószínű túlmelegszik és trhottlingol , próbálj meg egy ventilátorral levegőt rá fújatni és utána nézd meg hogy crashel e a gép
vagy win újrarakás
tápnak elégnek kellene lennie
Köszi a lehetőségeket.
Az alaplapot is néztem játék közben, 45 fok fölé nem ment,de megnézem.
Tápnak elégnek kellene lennie,csak arra gyanakodtam,hogy valamilyen oknál fogva meghibásodott, és azért nem ad elég áramot.
Ja, bocsi lemaradt
2x4-es Kingson HyperX 1600-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!