Mikor éri meg venni cold walletet kriptonak?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tiszta még ez a dolog. Regisztráltam Binance-re. Az már megvan, hogy kell venni, eladni kripto valutát. Ha én most X összegért akarok venni mondjuk ETH-t, ami ott tárolódik az oldalon a walletben és én hosszú távra tervezek venni kriptot, nem akarok velük kereskedni, csak eladni-venni, akkor szerintetek megéri venni, mondjuk egy ledger nano S-t? Az még szintén nem tiszta, hogy erre a ledgerre a Binancen megvásárolt coint hol, hogy tudom átutalni, illetve van e bármiféle kezelési költsége ennek? Nekem azt mondták, hogy biztonságosabb ezen tárolni ( meg is értem) de kicsi összegeknél nem éri meg.2021. márc. 8. 23:17
1/9 anonim válasza:
ha sok pénzed van és szeretnéd (relatíve) biztonságban tartani. amúgy nem ajánlom az S-t, inkább X-et vegyél. ha viszont nem akarsz kereskedni, csak néha venni pl. bitcoint és évekig tartogatni, a legegyszerűbb/legbiztonságosabb/legolcsóbb megoldás a paper wallet (csak ne hagyd el :)
2/9 A kérdező kommentje:
Olyan 100.000-200.000Ft között gondolkozok, a paper walletet annyira nem ismerem, ránézek köszi.
2021. márc. 9. 15:37
3/9 A kérdező kommentje:
Illetve az s-t miert nem ajánlod?
2021. márc. 9. 16:22
4/9 anonim válasza:
Jó kérdés, hogy ilyen összegnél megéri-e. Maga a Ledger is elég drága (ilyen összeghez képest), plusz a tranzakciós költségek is elég húzósak némelyik valutánál, pl az általad említett ETH-nál is.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, a tranzakciós költségeket én is néztem. ETHn kívül vennék még alt coinokat, de egyelőre lehet nem veszek ledgert.
2021. márc. 9. 21:17
6/9 anonim válasza:
Egyébként az X meg az S között annyi a különbség, hogy X-ben van Bluetooth meg több fajta kriptovalutát tudsz rajta tárolni.
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, még átgondolom, hogy akkor végül, hogy legyen.
2021. márc. 10. 13:04
8/9 anonim válasza:
Ha elmerülnél a DeFi világban, az ETH hálózat helyett ajánlom a BSC hálózatot. Ugyanaz csak tizedannyi a tranzakciós költség :)
9/9 A kérdező kommentje:
Ránézek majd, köszönöm
2021. márc. 12. 23:11
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!