Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tabletes Android 4.2-n hogyan...

Tabletes Android 4.2-n hogyan lehet az akksit tehermentesíteni? Elég gyorsan fogy az áram.

Figyelt kérdés

Majdnem tíz éve vettem a tabletet, de, gondoltam, végre jó volna megoldást találnom a problémára. Inaktív állapotban is erősen fogy az akkumulátor, óránként legalább 4%-kal csökken a töltöttsége, tehát amikor semmi nincs futtatva, csak bekapcsolom, és a képernyő alvó módba kerül. Azaz használaton kívül, repülő módban, pusztán bekapcs után elsötétült képernyővel is jelentősen fogyasztja az akksit.

Lehetséges, hogy elsősorban a CPU terhelt és ez volna az oka? Ha igen, akkor tudnátok tanácsot adni, hogyan lehet appokat leállítani, akár bekapcsoás után, vagy ha egyszerűen megoldható, akkor default, eleve indításkor is már tehermentes legyen.

Vannak rajta ugyebár gyárilag telepített appok is, főleg azok. Saját magam alig 5-7 appot telepítettem csupán, az évek során.

A gyári appok zöme nem kell nekem.

Nem nagyon értek az Androidhoz, ezért nem mertem buherálni a futó progikat.

Hogyan és mit érdemes tennem, hogy ne zabálja az akksiját?

Noname tablet.

2021. febr. 25. 20:46
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Köszi, valamelyik nap megpróbálom amit írsz! (Rsz appokkon kívülieket kilőni.)
2021. márc. 27. 22:11
 22/24 anonim válasza:
A hard reset is segithet vagy ujra rakni a gyari.romot lekel tolteni majd ujra telepiteni ez majdnem ugyan az mint hard reset de ennle ujra is telepited . Amugy milyen tablet ?
2021. márc. 27. 23:01
 23/24 A kérdező kommentje:
Írtam a kezdő kommentem végén: no name. Nem márkás. Asszem Tescóból lett véve anno.
2021. márc. 29. 18:28
 24/24 anonim válasza:
nem a op3ndod ha az nekem is volt olyanom es nekem.is szarakodott az aksija igaz nekem kevesbe de egy dologban felul mukta a tobbi tabletem meg telomat is hogy ha teljesen le merult tolton be.tudtam kapcsolni.es toltott akkor is ha hasznaltam 0-1 % akkuval tolton mas tab telo kikapcsolt volna egy hard reset nem artana
2021. márc. 29. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!