Elfáradhat a videokártya?
9
Hát, ha ez igaz, akkor ez egy újabb nagyon érdekes információ számomra.
legjobban akkor kíméled a kártyát, ha folyamatosan megy.
mindegy hogy bányászol vagy játszol
Nem igazán értem, hogyan lesz neked 70 fokos. Milyen bios beállítás van rajta? Le kéne venni a feszültséget, akár minimális órajel áldozatért cserébe (áramnak is van ára, szóval azzal kell optimalizálni). Ventik meg mehetnek maxon.
És ahogy írják, a teljesítmény az konstans. Az élettartam pedig csökken, mert használódik az elektronika. Ha hozzáértően van beállítva, akkor egy kellemes üzemben működik, ami annyira nem nyír semmit. Tényleg csak a ventilátorok szoktak csapágyasodni. Más hiba ritkán van. 0-24-ben mennek 40 fok körül, zéró hőingadozás mellett. Ezt kéne elérned.
#14 nagyon fontos amit írtál, nekem fel sem tűnt, hogy 73 fokot mondott a kérdező bányászatra!
Vakon benyomott valami minert, nulla konfigurációs utánajárással (miközben 10 percet igényel kb). Ez így nagyon rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!