Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a jelenlegi helyzetben...

Ha a jelenlegi helyzetben bedőlne a bánya, és nem származna veszteség a videokártyából, akkor illene megtartani?

Figyelt kérdés

1080Ti-t vettem 90ezerért hardverapróról nemrég, emberünk valószínűleg nem tudta hogy bánya szezon van épp.

Kb 90-et ér normális esetben gari nélkül.

Inkább eladjam, vagy bányásszak vele?

2021. febr. 23. 23:13
 1/3 anonim ***** válasza:

A bánya semmiképp sem opció, ha nem értesz hozzá belőle semmit. Nem mostanában fog bedőlni, de egy kártya kevés...

Szóval ha tudod, akkor használd, gémelj, stb!!

Ha csak nyerészkedni akarsz, akkor megéri eladni most. 200 felett van az ára.

2021. febr. 23. 23:20
 2/3 anonim ***** válasza:
mekkora makker vagy, én már hónapok óta lesem a hardveraprót csak túlárazott vackok vannak
2021. febr. 28. 22:25
 3/3 A kérdező kommentje:

marha szerencsem volt, úgy tudtam behuzni, hogy telefonszámot kértem, és rögtön mentem érte.

Figyelni kell ha és ha jó áron van, nem gondolkodni, hanem irni azonnal és menni érte.

Akkor se biztos hogy a tied ha te irsz neki, szimpátia alapján választhat vevőt.

2021. febr. 28. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!