Mennyire érdemes bányászni bitcoint vagy altcoinokat 2021-ben?
Pl:
3070-el -50% powerlimit, -500 core clockkal, +1200 ram clockkal ( = 61MH/s / 120W) 24 óránként kb 7-8 eurót hoz ha áram díjat levonom.
Csak akkor éri meg ha:
1. nagyban csinálod, tehát 8-10 kártya a minimum, de inkább több,
2. olcsón veszed az áramot, lásd Kínát, ahol mini atom erőművekkel látják el őket, végfelhasználói áron nem túl nyereséges.
Viszont itt még mindig kérdés, mennyire lesz időt álló, mert lehet "bányászod" 3 hónapig és puff, az értéke lemegy a béka feneke alá, sokra mentél vele. Persze az is lehet, hogy kilő az égbe, mint a bitcoin és ha szerencséd van jókor szállsz ki belőle.
Semmilyet, csak amit írtam azt kipróbáltam nicehash-en. 10 eurónyi érték felett megveszik tőled és bankszámlára utalják ha rajtuk keresztül bányászol (jutalék btc-t levonnak, te már levonva kapod a walletbe)
Nyilván ha jobban utánajársz, keresel poolt és nem közvetítő cégen bányászol akkor jobban járhatsz.
------
Szerintem a kérdésedre csak úgy jönne igazi válasz ha ROI-t ki tudnád számítani, de ilyen ingadozó árfolyamokkal gondolom csak saccolgatni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!