Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Crystal Disc Markban melyik...

Crystal Disc Markban melyik érték vonatkozik a torrent seedelésre?

Figyelt kérdés

Internet csomag váltás előtt vagyok ( Telekom 2000/1000 csomag ), és kíváncsi vagyok hogy mekkora sebességre képes a merevlemezem ha a torrent seedelés a célom. Azt már tudom a jelenlegi csomagomnál is hogy a letöltés nagyon gyenge mert Disc Overloadot kapok állandóan 100 Megabit föltött.

Letöltöttem a Crystal Disc Markot és a következő eredményeket hozta a laptopomban lévő másodlagos HDD-re:

2 GB-ra állítottam:

Read MB/S: Write MB/S:

Seq Q32T1 64,34 72,65

4KiB Q8T8 0,524 0,247

4KiB Q32T1 0,530 0,248

4KiB Q1T1 0,403 0,232

Ez a lemez van a notebookomban:

[link]

Ha elméletileg minden adott és annyival viszik ami a csövön kifér, hány MB-os olvasásra lehet képes ezzel a lemezzel az utorrrent?

2021. febr. 23. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyik sem igazán. Elég különleges eset a torrent. Talán 20-30 MB/s. De sok dologtól függ. Ha egy partnernek nyomatod szekvenciálisan, akkor 50-60 is meglehet. A gond ugye, hogy szeletekre bontja, ami torrentenként változik. Van, ahol 512 KB egy szelet, de van, ahol 16 MB. Utóbbi gyorsabban fog menni.

Aztán ugye ha több torrent fut, sok partnernek megy, mindenki más szeletet igényel, folyamatosan más-más helyről kell adatot beolvasnia a HDD-nek, az nagyon lelassítja az elérési odőket, így a sebességet. De azért így is 10-20 MB/s meglesz. Nem fog 1 alá menni...

2021. febr. 23. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!