Ez nem apróhirdetési oldal. Árakat meg tudsz nézni a hardverapro.hu -n.
2021. febr. 14. 11:04
2/5 anonim válasza:
Szerencséd van mert a vga-k ára olyan magasságokba kúszott hogy most annyiért el tudod adni mint 1 évvel ezelőtt a komplett gépet.ergo vga nélkül 10-15-öt ér csak.
2021. febr. 14. 11:05
3/5 anonim válasza:
Ez neked mióta retro? 14 éves vagy, vagy mi van veled?
2021. febr. 14. 11:12
4/5 Közveszélyes Kontár válasza:
valoban a 580 nem retro
quad az ugy ahogy
#2 +1
a gep eleg ertektelen hiaba all sok reszbol meg koltottel ra sokat
az hogy 4GB os a vga nem pozitivum de igyis nagyon jo arban eltudod adni es hamar
vagyis ne egyben aruld szerintem
illetve akkor megjobban lenyomjak gep arat szerintem
mivel ugyis vga miatt fogjak megvenni
580 hasznaltan most nem tudom menyit erne
de 60ezer korulin se lepodnek meg, vagy lehet megtobb...
2021. febr. 14. 14:44
5/5 anonim válasza:
Alkatrészenként nyilván drágábban eltudod adni ez tény, (és szerintem jobban meg is érné úgy) viszont ha nem bontod akkor egy igen érdekes ár kerekedhet ki belőle hiszen a lap ram proci kombót inkább a retró kedvelők/gyűjtők vinnék a többit meg azért mert még mai is bőven jó lehet full hd gamer pc alapnak. Én egy olyan 110--130k közzé tenném a voksom , bár megnézném ki adna ennyit egy 775-ös alapok nyugvó masináért 2021-ben ennyit de hát na ha alkatrész árakat nézem és beleszámolom azt a hogy az ilyen Quadok alaphangon 15 Mátyásért mennek, nem az mert olyan erős, félre értés ne essék ,egy 5000Ft i5 2400-as bele dolgozza az aszfaltba, ha nem inkább mert ritka gyűjtői darab meg ez a 775 platform csúcsa stb stb...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!