Az intel e8400 as processzor 3.00ghz rol meddig huzhato fel ugy hogy stabil maradjon?3.6gzt-birja?
Hát azzal nem fogsz 3.6-ozni sztem.
Alaplapból pedig legalább egy P35 kéne hozzá, hogy értelmes tuning legyen, abból is egy rendesebb, pl. gigabyte.
Ha ilyen g31-eket veszel, akkor nem lesz tuning túl sok.
Egyáltalán minek akarsz ebbe fektetni? Az E8400 egy vacak már. 500forintért adnak egy pentium g-t. én 18000 ért vettem egy sose használt ipari Q67 lapot, i5-2400-et, és 2x2gb vadi új ramot. Biztos találnál olcsóbban is félgépet. Ennek mi az értelme?
Ha elég lenne, akkor nem akarnád tuningolni. Semmi értelme, meg mi az, hogy szereted? Jah, jó volt... 10éve. Ma már nem. Egy quad procival még használható, de ezek a core 2 duok már kukák. Ez van, el kell fogadni.
De nyugodtan vehetsz akkor 4-5 ezerért lapot, 4-8 ezerért memóriát, meg megint 5-6ért rendes hűtőt hozzá, nagyon jó lesz egy i5-ös félkonfig árában szarakodni egy celeron G-t sem elérő teljesítménnyel! Hurrá, in love with the 775
"az osszeg az mindegy..."
Nos ha mindegy az összeg, akkor 10 körül kapsz egy használt 1155-ös alaplapot, bele egy I5-2400-2500-öt 5-7 ezer körül, 2x4 giga ddr3 ram 8 ezer és körberöhögi a 775-öt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!