Maradjon az XP vagy váltsak Win7-re?
Figyelt kérdés
3 GB DDR2 RAM (ha jól tudom 800 mhz)
Ati Radeon HD 4650 1 GB
CPU: AMD Athlon Dual Core Processor 2,6 Ghz
váltsak win7-re vagy maradjak xp-n ilyen géppel szerintetek?
2013. okt. 31. 18:04
1/17 soccerway válasza:
Win 7 jobb, a gép elég hozzá bőven.
2/17 anonim válasza:
Szerintem nem szükséges a win7, én anno azért raktam fel a win7-et, mert elvileg az xp nem ismer fel 3GB több memóriát.
4/17 anonim válasza:
2. vagyok, bár ajánlom a win7, a gép bőven elég hozzá és természetesen jobb is a win7
5/17 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a válaszokat :D
akkor szerintem letöltök egy home premiumot :D
2013. okt. 31. 18:12
6/17 anonim válasza:
Akár 8.1-et is feltehetsz. :)
Az gyorsan bootol.
7/17 A kérdező kommentje:
az mitől van hogy ha felteszem usb-ről a win 7-et akkor újraindul a telepítő ha végeztem... ha kihúzom az usb-t vagy átállítom a bootolást akkor meg azt írja hogy helyezzem be az usb-t és állítsam át a bootolást usb-re... ha megcsinálom amit ír akkor pedig ismét újra kezdi a telepítést... padhelyzet :s már eléggé idegesít
2013. okt. 31. 22:08
8/17 anonim válasza:
Jövő áprilistól a Microsoft már nem támogatja a Windows XP-t, úgyhogy már csak ezért is érdemes a Windows 7-et telepíteni. Arra 2020-ig van támogatás, tehát addig kapsz hozzá frissítéseket havonta.
9/17 anonim válasza:
telepizsdfel és mikor ki irja üdvözöljük húzd ki
10/17 anonim válasza:
Én a helyedbe feldobnám a 8.1-et,azt egy jó pár évig le a gond a szoftverről!
Nekem is az van fenn,a 7-est nem javaslom,elavult program,a különböző szoftverfejlesztő cégek az uj felesztést már nem is csinálják 7-esre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!