Maradjon az XP vagy váltsak Win7-re?
Figyelt kérdés
3 GB DDR2 RAM (ha jól tudom 800 mhz)
Ati Radeon HD 4650 1 GB
CPU: AMD Athlon Dual Core Processor 2,6 Ghz
váltsak win7-re vagy maradjak xp-n ilyen géppel szerintetek?
2013. okt. 31. 18:04
11/17 anonim válasza:
Én is win 8.1 et ajánlok win 7 re már nemérdemes válltani az én véleményem is pont ugyanaz mint az utolsóé. Igen mindenképp 8.1 ara sokáig lesz támogatás például internet explorer. Az én véleményem szerint a microsoft ugyanazt fogja csinálni a 7 sel mint a vistával. Ara is van még támogatás de internet explorer 9 nél feljebb nemfrissithetö szóval igy marad rá a mozilla meg a google crome. Rám is mikor most ebe az évbe gépet cseréltem mindenáron rá akart a win 7 re beszélni egy számitógép üzlet én a vistát szeretem a 7 est világéletembe utáltam én csak 1 hónapig birtam elviselni mert nagyon hülyén viselkedet olyan gépen mint a kérdezöé igx vista vissza majd egy ismerösöm megmutata a windows 8 at na az megtetszet meg is vásároltam eredetibe. Még jó hogy észnél voltam és nemvettem meg a 7 est amit persze a hátam mögöt hogy probáljam ki eröszakkal feltelepiteték. Én letöröltetem. A win 8 tényleg sokkal jobb min t a 7 es és igen a 7 es már régi rendszer hisz 2009 es mostmeg 2013 írunk nemsoká 2014 szóval 5 - 6 éves rendszerel nemvagyok hajlandó dolgozni. UZtolsó ment a zöld kéz csakhogy valaki megmerte mondani a valoságot D
12/17 soccerway válasza:
tomazia megint megmondta a fra... hülyeséget.
13/17 anonim válasza:
8.1 et ajánlo a 7 es szar és lassú is
14/17 soccerway válasza:
szar és lassú? Annál aki nem ért hozzá. te se terjeszd a hülyeséget
15/17 anonim válasza:
Nagyon is jó a Windows 7! Közel egy hónapja váltottam vissza Windows 8-ról 7-re.
16/17 anonim válasza:
11-es válaszolónak: ki a francot érdekel az internet explorer?:DDD úristen...
Egyébként én is 1 hete váltottam xp-ről 7-re. Sokkal jobb.:)
17/17 anonim válasza:
én sztem win7 jobb a windows 8 már ilyen tabletekre notebokookra való meg érintéses rendszer tehát win7 ok itt egy crackelő erdetiség ! : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!