Ez a számítógép alkalmas Ethereum bányászatára?
2 gépem van, videokártyával szeretnék bányászni. Napkollektorunk van, ez előny az áram ára miatt.
A gépek:
1. Core I5 4440 4x3100MHz, 8GB DDR3-es memória, 240GB SSD,
GeForce GTX1650 4GB PCI-e videokártyával
2. AMD Athlon X4 855 3500MHz, 8GB DDR3-es memória, 500GB HDD, GeForce GTX1050 Ti 4GB videokártyával
Az egyik gép az enyém, a másik az öcsémé lesz. A második teljesen új, ha ez számít. Melyikkel érdemesebb elkezdeni bányászni?
Szüleimmel már megbeszéltem, 17 vagyok.
Illetve azt szeretném még megtudni, hogy a kibányászott ETH-t tarthatom walletban és nem muszáj pénzre váltanom ugye ? Hátha nőne az árfolyama.
Köszi a válaszokat. Napelem az, elírtam. Az ehhez hasonló oldalak miért írnak napi 2 $ tiszta hasznot ezekkel a kártyákkal is?
ezekrol legalabbis 1050Ti rol epp azt irtak banyaszok nem hasznaljak, ezert lesz jo a jatekosoknak
1650 se sokkal jobb kerdes teljesen pontos tipusa, de a legerosebb tipusa se munkra valo, se igazan komoly jatszadozasra
igy egyertelmuen banyaszni sem
mivel teljesitmenyileg gyengek
nyugodtan felezd meg amit irtak arat marmint maskeppen duplazd meg az idot
1650 el is
1050Ti el megrosszabb a helyzet
ezeket inkabb hasznalnod kellene jatszani
ha ezek a gepek semmi masra nem lesznej hasznalva csak 24oraban banyaszasra 1-2 evig
valoszinu el is fustolnek mert gondolom minden hasonlo sporolos bennuk
vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!