Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezzel a géppel lehet dolgozni...

Ezzel a géppel lehet dolgozni és játszani is 4k-ban, bányászatra? Blenderr-el dolgoznék?

Figyelt kérdés

AMD Ryzen Threadripper 1950X

MSI X399 SLI PLUS alaplap

24 GB ddr4 ram

Western Digital Purple 3.5" 4TB

Samsung 860 EVO 1TB M

Aerocool P7-C1 Tempered Glass Edition gépház

Enermax Platimax D.F. 1200W Platinum táp

2 darab Radeon Vega Frontier Edition Liquid Crossfire

Azért vettem amd-t mert talán igaz, hogy munkában nem de játékokban jobb az intel nvidiá-nál! Mármint a vga-nál a káryta jobb munkában, de a prociknál a Ryzen 9 talánb nem jobb az i9-nél de játékokban erősebb az R9 1950x az i9 76980xe-nél vagy bármelyik intel procinál! Mert ez már jó lenne szerver gépnek is?

2018. márc. 27. 12:05
 1/4 anonim ***** válasza:

VGA -tól függően lehet jól mennének a játékok.

Bár inkább GTX kártyát kötnék össze játékhoz.

A bányászat már más kérdés, ott egy géppel nem rúgsz labdába.

Szó szerint erőműveket vettettek be már az oroszok erre.

kb. olyan mint ha F1 -en indulná a kis lábhajtásossal.

[link]

2018. márc. 27. 12:17
 2/4 anonim ***** válasza:
A GTX 1080 Ti erősebb a Vegá-nál! Végülis munkában talán jobb az amd, de játékoknál nem. ssd-ből már inkább ssd az jó, bár inkább 850 PRO kellett volna és még kevesebbet is kőlt9öttél volna! Na meg a lapot és a procit lekéne szerintem cserélned a blender sem nagyon fogja ki használni azt a 32 szálat inkább vennél egy Socket 1151-es lapot és i7 8700k-t vagy Socket 2066-os lapot és mellé egy i9-et persze felesleges az i9 7980xe! Elég oda max egy i9 7940x is de egy i9 7900x-el sem fogsz veszteni semmit! Végülis a játékok igen elfutnának 4k-ban ezzel a géppel is akár 4096x2160-ba is! De az amd már nem jobb mint az intel nvidia!
2018. márc. 27. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:
az AMD az 2012-2013-mas évekbe verte az nvidia kártyáit!
2018. márc. 27. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
De hát ebbe a géppbe 2 videokártya van, akkor nem értem miből kéne mondjuk több pl a prociból nem lenne elég akkor az a 32 szál sem?! Na meg én pedig úgy halottam, hogy az amd NEM RÉG VERTE AZ INTel nvidiát!
2018. márc. 27. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!