Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyit lehet keresni a...

Mennyit lehet keresni a bitcoin-ozással egy átlag usernek?

Figyelt kérdés

2017. dec. 21. 23:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet megmondani, mert egyrészt nincs átlag user, nincs átlag bányászgép, másrészt napról napra változik az ára.
2017. dec. 21. 23:45
 2/16 anonim ***** válasza:

A bányászattal már semmit, többe kerül az áram, mint amennyit keresnél rajta.

Vásárlásnál pedig általános iskolás matek: a megvett darabszámot megszorzod az árfolyamváltozással, és levonod a kezelési költségeket.

2017. dec. 22. 00:03
 3/16 A kérdező kommentje:
Értem. És milyen géppel volna érdemes elkezdeni a bányászatot? Tudom, hogy van több fajta is, de melyiket volna érdemes elkezdeni?
2017. dec. 22. 00:30
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez elég értelmetlen lett. Az első körben a gépről kérdezel, aztán átvándorolunk a kripto valutára (már ha arra utaltál, mert elég kusza a gondolatmenet)?

Gépnél többségében egy gyenge alapgép (pentium g4400, g4560 és társai 4gb rammal, 4way sli-t támogató tuning lappal), hozzá 3-4 videokártya (gtx 1050ti, rx szériés 470-580).

Valutából meg amit akarsz.

Azt viszont tartsd szem előtt, amíg te végfelhasználói áron veszed az áramot, elég karcsú lesz a termelésed és csak akkor jössz ki pluszban, ha a termelés után (fél-1 évvel) viszonylag jó áron használtként el is tudod adni a konfigodat.

2017. dec. 22. 03:03
 5/16 anonim ***** válasza:
Egy átlag gamer géppel 0.5 dollár alatt havonta. És ebböl még lejön a villanyszámla. Ha nincsenek millióid amiket kockáztatni akarsz akkor nem éri meg
2017. dec. 22. 03:20
 6/16 anonim ***** válasza:
Jaj, kár volt ezt mondanotok, mindjárt megjelenik valami okos, aki a saját bevallása szerint nettó 3000 dollárt keres havonta, az áramköltséget levonva. Igen, Pistike, hogyne, egyél kekszet, aludj tovább, álmodj szépeket!
2017. dec. 22. 09:17
 7/16 anonim ***** válasza:

Vannak erre célgépek, ún. ASIC-ek.

[link]

2017. dec. 22. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:
Na igen, csak egy nat minerrel kb semmire nem mész, kéne vagy 100 db hogy valami megtérülési mutatód legyen (feltéve, hogy a végén át tudod váltani a kripto valutát valamelyik ország által hivatalosan is elfogadott valutájára).
2017. dec. 22. 09:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Ja 2000 dolláros géppel napi 24 dollár jönne be mínusz a villany.
2017. dec. 22. 09:43
 10/16 Toga Aty ***** válasza:
Van nekem egy erre szánt poén gépem,az otthoni maradékokból építettem,c2d 4400 4x1 gb ram,egy 40gb laptop hdd,és egy Hd 7970 vga. Ezt a munkahelyemen feltettem a kazánházba ott "ingyen dolgozik"A termelése az elég nevetséges(Ethereum ETH 12 mhs) így havonta kijön kb 7-10 ezer forint(most 550€/db) Ha áramot kéne fizetnem akkor veszteséges lenne:). Ha megfigyeled akkor most "mindenki" szabadul a gépektől,az árak is ezért emelkednek mert egyre kevesebben bányásznak,mert gazdaságtalan,és csak az áramszolgáltató nyer az egész bizniszen.Egy rendes bányászgép nagyon drága mulatság.(2-3000$) soha nem térül meg.
2017. dec. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!