Mi lehet a hiba?Merre menjek;ha lehet még vele?!
Figyelt kérdés
Kéne egy kis segítség,ha mind 4 a mem slotban van ram kisípolja,de ha ki veszek 1-t akkor is sípol a gép,viszont ha a1 és b1-ben van a ram normálisan indul.2021. febr. 16. 17:46
21/29 anonim 

válasza:

Ezért írtam, hogy nem a "fül" lesz a gond.
22/29 anonim 

válasza:

Régen ugyanezzel a 4 db RAM-mal ment hibátlanul? Akkor lap hibásodott meg.
23/29 A kérdező kommentje:
tehát akkor kereshetek másik lapot?! Mert ha igen akkor használom az Asus p5g41-m si\dvi lapomat,csak azzal meg az a bajom,hogy ha mind a 4 foglalatot szeretném használni akkor csak 1 oldalas ramokat fogad el,8 GB-ig kezel az is,de nekem 2 GB-os ramom csak 2 oldalas van és 4 GB ram nem éppen elég azokhoz amikkel szeretnék játszani.
2021. febr. 26. 17:32
24/29 A kérdező kommentje:
#22 igen,indult rendesen régebben hiba nélkül
2021. febr. 26. 17:32
25/29 anonim 

válasza:

Az csak 4 GB lenne, ez a mostani pedig -a leírtak alapján- megy 6 GB-tal is.
Ha a 6 kevés, akkor a helyedben vennék egy lapot. Olyat, ami kezeli a 8 GB-ot.
26/29 A kérdező kommentje:
mind 2 lap 8 GB-ig kezel,nekem a legnagyobb ddr2-s ramom az 2 GB-os
2021. febr. 26. 17:47
27/29 anonim 

válasza:

Az korántsem biztos, hogy a G41 kezeli a 8-at. Én azért cseréltem le Giga lapomat (P41), mert a 8 GB-ot csak úgy tudta volna kezelni, ha 4x2 GB egyoldalas modult teszek bele. Na, olyat még(már) nem találtam sehol.
28/29 A kérdező kommentje:
Sajnos az Asus csak 1 oldalas rammal megy mind a 4 slot.
2021. febr. 26. 19:49
29/29 A kérdező kommentje:
Ezért is vettem az Intel lapot,erre meg a leírtakat kezdi :(
2021. febr. 26. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!