Mit lehetne kezdeni a gépemmel??
Figyelt kérdés
szeretném ha gyorsabb lenne meg hát tele van uj vírussal egyik haver mondta újrakellene pasztázni a processzor uj vindowsot bele de én nem nagyon érte hozzá nekem ami fontos az a dolgok benne képek zene dokumentum stb!! le kellen mentenem egy ujsb re a dolgokat?? vagy tik milyen módszert ajánlatok fel és aztán mi lenne a többi dolog???? amit kelen csinálni mert hát fontos a gépem el romolhat vagy valami és dolgoka fontosak benne ,de ezt már rég meg kelet volna csinálnom ti hogyan csinálnátok??2021. febr. 14. 22:27
13/20 A kérdező kommentje:
valamennyire lehet látni na milyen???? vagy hol vannnaka dolgok??? hát amit előző írt azt nem tudom hogyan kelene az a baj unbukotestvérem számítógép szakértő azzal foglalkozik csak sajnos annyi munkája van hogy szerintem nem érne rá esetleg annyit tudnák ,hogy megkérdezném hova lenne érdemes elvinni vagy mit csinálni vele de azér kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is !!
2021. febr. 15. 09:26
14/20 anonim válasza:
4GB RAMhoz már x64 win kellett volna..
15/20 A kérdező kommentje:
aha hát én nem nagyon értek hozzá de ennyi adat elég ??? és milyen gépem van mert már több mint 5 éve vettem már elavult??? többi adat milyen?
2021. febr. 15. 09:32
16/20 A kérdező kommentje:
itt vaGY??
2021. febr. 15. 09:40
17/20 anonim válasza:
aida64 gyel nézd meg
és azt linkeld ide
18/20 A kérdező kommentje:
micsoda??
2021. febr. 15. 14:59
19/20 anonim válasza:
aida 64 egy program letöltöd telepited és belinkeled a gép adatait ennyi
20/20 A kérdező kommentje:
aha koszi
2021. febr. 15. 23:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!