Mit tudok kezdeni az IBM Thinkpad 600-as gépemmel?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy mobilinternetem van de viszont a gép nem ismeri fel az usb-t.Leszedtem már mindenféle usb driver-t de egyikkel sem működött. A gépen Win 98 van, és Xp-t nem tudok rá tenni mert valószínüleg kicsi hozzá a 3,2-es vinyó(odáig jutottam el hogy a hardver kiépítés...)ennél tovább nem megy.Ebben tudnátok e segíteni valami megoldással?
2011. ápr. 12. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem csak a vinyó a gond az iylen régi gépeknél, hanem a kicsi RAM méret is. Ebben a gépben eredetileg 32 MB SDRAM van, ami ma már tényleg nem elég semmire.

Ha valami bontóból tudsz hozzá szerezni olcsón RAM modulokat, és felbővíteni legalább fél-egy gigabájtra a RAM-ot, és párszáz gigabájtra a vinyót, akkor esetleg még érdemes megtartanod. Ha nem, akkor már csak technikatörténeti érdekességként érdemes őrizgetni.

2011. ápr. 12. 19:57
 2/8 bp1985 ***** válasza:
Nekem ibm 930 e gépem volt, igaz, abba 6 gigás volt a vinyó. Arra gond nélkül felment az xp. Leírás szerint a tiedre is fel kell, hogy menjen, mert van hozzá xp-s driver.
2011. ápr. 12. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
ez érintőképernyős?
2011. ápr. 12. 23:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az edigi válaszokat!128-as ram van benne, csak azért vettem meg mert úgy gondoltam netezésre tökéletes nem akartam rá rátölteni filmeket meg stb.Nem tudtam sajnos hogy a Win 98-nál ilyen van hogy nem ismeri fel az usb-t.
2011. ápr. 13. 14:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem,ez egy régi típusú notebook
2011. ápr. 13. 14:53
 6/8 anonim válasza:

Szia !

Pont egy ilyet vettem a vaterán szeretek "molyolni",

Működik rajta nálam egy karcsú Win xp :

De ha nem vagy CSAKWIN az lubuntu Linux is el ketyereg rajta legálisan :)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. ápr. 15. 18:44
 7/8 anonim válasza:
figyel nekem is van ilyen a szobám mélyén és tedd fel rá a windows mileniumot vegyél bele 2db 512 ramot a vinyó nem fontos a milenium már fel ismeri az usb-t a milenium jobb mint a 98 de rosszabb mint az xp ha bele meg veszed a 2 512-es ramot akár egy xp butított verziót is feltehetsz rá :D
2013. júl. 18. 21:49
 8/8 anonim válasza:

# 7

Nem lenne rossz , de ez a korosztály csak 2x128 MB ram-ot tudott kezelni. talán ebben a időben a Win 2000 -volt a legstabilabb de már nincsen rá támogatás. Próbálj ki rá csak CD-ről futtatva egykét live puppy linuxot és amelyiken működik a hang, megy a nett talán tudnád használni ,csak ezek elég rendesen swap-olják a HDD-t lehet ennek a korosztálynak nem tesz jót . :) De egy wifi kártyával meg a slax linux hek cuccaival lehet még szórakozni :DDD

2013. júl. 19. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!