Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit csináljak a gépemmel hogy...

Mit csináljak a gépemmel hogy gyors legyen? Már nem tudok mit kezdeni a gépemmel. Többi lent?

Figyelt kérdés
Mindig nagyon lassú, alig akar betölteni egy oldal, van hogy akár 2percig is töltődik mire bejön, elfehéredik az oldal és az irja ki hogy ,,nem válaszol" Annyira bosszantó, nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudom, de szerintem van egy csomó háttérben futó alkalmazás ami tökre lelasitja, ezekkel mit csináljak? És az olyan programokat, fájlokat fölösleges dolgokat hogy tudom kitakaritani? Van valami olyan program ami kitakarit mindenfélét ami kell? Amúgy alig fél éve lett újra rakva, avast-virusirtóm van az nem talált semmit.
2014. okt. 7. 17:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Cclenear és toolbar clenear
2014. okt. 7. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!