Hard Disk Sentinel merevlemez kondíció 0% ?
Figyelt kérdés
Ez minek hibája? A merevlemezé vagy a tápegységé(a tápegység most lett cserélve nemrég) ? Pontosan ezt írja: [link]
Köszönöm a segítséget!
2021. febr. 10. 21:04
21/26 anonim válasza:
Ezt a lemezt ha életben is tudja tartani, semmiképp se fontos adatok tárolására és főleg nem op. rendszer használatára kellene használni. Nem fontos adatokat tárolhatsz rajta, amik akármelyik pillanatban megsemmisülnének, picit sem sírnál miatta. Van egy ingyenes merevlemez és SSD ellenőrző program, én azzal sasolom az SSD -m állapotát. Ez pedig a Crystal Disk Info nevű program.
22/26 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam ezt a progit is, köszi! Amúgy van egy 120Gb-os SSD-m, meg ez a lemez. 1 tb-os, ami elég is.
2021. febr. 16. 20:15
23/26 A kérdező kommentje:
Ezt használom az adatok tárolására, az SSD a Windows-é (majdnem be is telt)
2021. febr. 16. 20:57
24/26 A kérdező kommentje:
Joell: a gépet eldöntöttem szereléskor, de nem hiszem hogy emiatt volt.
Többiek: biztonsági mentést csináltam NAS-ra, újabban a lemez állapota 100%, nem hiszem hogy bármi probléma lenne. Lehet ilyen hibás teszt?
2021. febr. 16. 21:03
25/26 A kérdező kommentje:
17-es: ne nézz engem hülyének, mint írtam, teljes biztonsági mentést csináltam. Csak azért nem csináltam több helyre mert egy nap, amíg lementi. SMART-ban pedig mindenre OK-t ír.
2021. febr. 16. 21:05
26/26 A kérdező kommentje:
Egyébként főként játékok, képek(nem fontosak), ISO fájlok, alkalmazások, meg sln fájlok vannak rajta(amiket én csináltam programok)
Igazából csak annyi, hogy minden alkalmazás azon van egy böngészőn kívül.
2021. febr. 16. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!