Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hard Disk Sentinel merevlemez...

Hard Disk Sentinel merevlemez kondíció 0% ?

Figyelt kérdés

Ez minek hibája? A merevlemezé vagy a tápegységé(a tápegység most lett cserélve nemrég) ? Pontosan ezt írja: [link]

Köszönöm a segítséget!

2021. febr. 10. 21:04
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Várj, az írás teszt egyáltalán ingyenes??? Mert az olv. nem
2021. febr. 11. 17:01
 12/26 A kérdező kommentje:
(amúgy csináltam egy biztonsági mentést, csak lehet hogy sok idő amíg visszaállítja)
2021. febr. 11. 17:18
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Mekkora ,hogyan nemértek hozzá :D
2021. febr. 11. 22:30
 14/26 A kérdező kommentje:
13-as: nem értem, mit mondasz, de a lemez 1TB, ebből foglalt 300GB és a biztonsági mentés 360GB-os
2021. febr. 12. 07:09
 15/26 A kérdező kommentje:
Most megint 100 % az állapota, akkor minden rendben?
2021. febr. 12. 17:03
 16/26 anonim ***** válasza:
76%
Küldj egy képet a smart és a napló fülről. Azalapján többet fogunk tudni. De olvasható legyen, ne úgy mint az első kép.
2021. febr. 13. 14:49
 17/26 anonim ***** válasza:
76%
Nem tudom kérdező mit művelsz, de remélem az összes fontos adatodról már egy másik HDD -n vagy SSD -n van biztonsági mentés. Ugyanis azzal hogy nézegetsz ezt-azt, hogy van írás meg olvasás teszt meg kondíció...Ezzel csak tovább döglődik a lemez, az óra ketyeg, majd egyszer arra eszmélsz fel, hogy nem tölt be a Windows, utána jön az, hogy a BIOS sem látja, sőt fel sem pörög...Nyilván egy másik adattárolót venni hirtelen kiadás, de a fontos adatoktól biztosan nem drágább, amiket ha elveszítesz, akkor akár lelki/mentális sérülést is okozhat nálad. Sajnos ilyen megesik, nem tapasztalatból írom, de az emberek akkor pánikolnak be ilyesmi miatt, amikor már késő. Szóval akármit is csinálsz ezzel a lemezzel, azt csak akkor csináld, ha már a fontos adataidat lemásoltad róla. A legkönnyebb a szöveges dokumentumokat menteni, utána jöhetnek a képek. Ha játékok, zenék, filmek vannak a lemezen, az gondolom annyira nem gond ha megy a levesbe, esetleg a saját videóid vannak, az probléma lehet. De mondjuk Google drive alapból biztosít nem egész 15GB -ot ingyen (ugye ebben tárolja az emaileket is), legalább oda töltenéd fel a nagyon létfontosságú dolgaidat, ami belefér. Nekem is volt egy kb. 9 éves merevlemezem, ami élete végéig 100% kondíciót meg teljesítményt mutatott, majd egyik pillanatról a másikra halt meg, fel sem pörgött, nyilván az elektronika adta meg magát. Ha fontos adataid vannak, még ha vadiúj adattárolót is veszel, az sem garancia, minimum 2 helyen kellene legyenek a fontos adatok, bár okosabb emberek 3 helyen is tároljak, az egyik pl. ki van kötve, tehát még tápegység alá sincs helyezve, biztos ami biztos alapon.
2021. febr. 13. 17:23
 18/26 anonim ***** válasza:
76%
Ja még annyit, hogy ha új merevlemezt vásárolnál, akkor ne Toshiba legyen, ha csak lehet, akkor inkább Western Digital, bőven elég a Blue verzió belőle. Nem isteníteni akarom, nyilván ebbe is bele lehet bukni, ha kifog az ember egy rossz példányt, de az említett 9 éves mervelemezem pont egy WD lemez volt.
2021. febr. 13. 17:36
 19/26 Joell ***** válasza:
nem esett egyet a hdd? en jartam igy egyszer...leejtettem...de eleg ha eldöl a gépp stb
2021. febr. 14. 07:36
 20/26 Joell ***** válasza:
de mindig teszteld ujra! elsonek nem ir pontosat
2021. febr. 14. 07:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!