Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy kb. 6 éves asus egyszerű...

Egy kb. 6 éves asus egyszerű laptoptól elvárható még, hogy normálisan, gyorsan töltse be az oldalakat?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy egyszerűen már túl régi vagy csak masik op.rendszert kellene telepíteni.

2021. febr. 9. 07:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem akarsz játszani: [link]

Ha esetleg játszanál is néha: [link]

2021. febr. 10. 08:10
 12/15 anonim ***** válasza:
(Most nézem, az Acer csak 14 colos, ezt vedd figyelembe.)
2021. febr. 10. 08:11
 13/15 anonim ***** válasza:

Azt a 2 magos 1005G1-et nagyon gyorsan elfelejteném.

1035G1 proci már rendben van. 3500U szintén oké. 4300U lehet elérhető még talán.

Ami mindenképp legyen ebben az árkeretben: FHD kijelző, 8gb ram, ssd

(Magyar kiosztásra lehet érdemes még figyelni)

Ezeken kívül használt üzleti gépet lehet érdemes nézni.

Régebbi gépek, de hasonló teljesítménnyel és extrákkal (leginkább a masszívabb felépítés miatt érheti meg) hardverapróról megbízható eladótól. Procit lehet viszonyítani pl a 1035-tel pl userbenchmark összehasonlító oldallal. Használtaknál az akksi ami általában cserélendő már. Illetve sajnos elég ritka a magyar kiosztás, sok a matricázott billentyűzet. De kifoghatsz egy világító billentyűzetest is akár

2021. febr. 10. 09:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, nem azt linkeltem, amit akartam, szóval 2-ből 0-t sikerült jól :D

Erre gondoltam: [link]

2021. febr. 10. 09:41
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek a segítséget. Így már biztosan sikerülni fog egy normálisabb laptopot kiválsztani, nem úgy mint 6 évvel ezelőtt. :D
2021. febr. 10. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!