Hogyehet 1.4 hdcp ből 2.3 ?
Figyelt kérdés
A nemregiben vettem egy 4k-s samsung smart tvt , ps4 pro szertném 4k-n használni azonban a ps4 beallítasokban ez az üzenet szerepel: HDCP 1.4
A kapcsolt hdmi eszköz nem támogatja a hdcp 2.3 funkciót.
Vettem hozza egy új hdmi kábelt is ami 2.0 de így sem működik. Esetleg a kábel rossz? Valaki valami tippet?
2021. febr. 3. 08:30
1/5 anonim válasza:
És a tv típusa? a azt írja, hogy nem támogatja, akkor mégiscsak arra gyanakodnék..
2/5 Szirty válasza:
Samsung TV adatlapján (a _pontos_típus_ alapján keresve) megtekinteném a HDMI támogatás leírását!
3/5 A kérdező kommentje:
Samsung UE50HU6900
2021. febr. 3. 15:34
4/5 anonim válasza:
húú, ez elég régi TV, 2014-es modell.
Szóval lehet ilyen gond...
Az átalakító meg drága, ahogy nézem, és csak 2.2-eset láttam, 2.3 nem. Szerintem add el a TV-t, és vegyél egy újabbat! Vagy B, hogy csak FHD felbontásban használod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!