Vettem egy Hdd-t, nem tudom beszerelni. Ötletek?
Egy teljesen átlagos FCPC-13 gépházam van.
Miután leszedtem az oldalát a gépnek, arra lettem figyelmes hogy nincs külön tartója a hdd-nek, hosszában illetve szélességében pedig nem felcsavarozható a cd-rom alá/felé/helyére.
(Vizuálisok kedvéért, a gépház szélessége 17cm, a winchesteré pedig olyan 10)

Pedig abban a házban elvileg 2db 3,5"-os és 1 db 2,5"-os meghajtónak van hely.
Nem lehet, hogy selejt? Kihagyták belőle azt a lemezt.
Dobj fel egy képet a belsejéről hogy lássuk.

Valószínűleg csak benéz valami a kérdező. Nem minden házba vízszintes elhelyezkedésű 3,5" -os foglalatot raknak.
Van úgy hogy az oldalsó lemezen vannak rajta a csavarhelyek, és a vinyón lévő alsó csavar helyeket kell használni. De van olyan is hogy álló helyzetű a foglalat, abba meg alulról kell betolni.
De ha lenne róla pár kép. meglenne a pontos megoldás is.

Ebben a videóban pont ezt a típusú házat szerelik: https://www.youtube.com/watch?v=t2wclfBO3WQ
Világosan látszik, hova kerül a vinyó.
A 2. vinyó hely, meg függőlegesen a lemezre kerül, ahol azok a kis szellőző bevágások vannak. A vinyó alját kell odacsavarozni.
Válaszolóknak mondanám:
Újra szemügyre vettem, de látatlanba tényleg lehetetlen segíteni, úgyhogy honlap rögzítek egy felvételt amikor már a fényviszonyok megfelelőek. De mindenképp köszönöm az eddigi segítséget is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!