Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem egy Hdd-t, nem tudom...

Vettem egy Hdd-t, nem tudom beszerelni. Ötletek?

Figyelt kérdés

Egy teljesen átlagos FCPC-13 gépházam van.

Miután leszedtem az oldalát a gépnek, arra lettem figyelmes hogy nincs külön tartója a hdd-nek, hosszában illetve szélességében pedig nem felcsavarozható a cd-rom alá/felé/helyére.

(Vizuálisok kedvéért, a gépház szélessége 17cm, a winchesteré pedig olyan 10)

2021. febr. 2. 17:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Na és előtte volt benne másik? Vagy új minden?
2021. febr. 2. 17:34
 2/7 A kérdező kommentje:
Új minden, nem volt benne eredetileg. Egy Ssd van benne csak.
2021. febr. 2. 17:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Pedig abban a házban elvileg 2db 3,5"-os és 1 db 2,5"-os meghajtónak van hely.

Nem lehet, hogy selejt? Kihagyták belőle azt a lemezt.

Dobj fel egy képet a belsejéről hogy lássuk.

2021. febr. 2. 17:46
 4/7 P.O.C. ***** válasza:

Valószínűleg csak benéz valami a kérdező. Nem minden házba vízszintes elhelyezkedésű 3,5" -os foglalatot raknak.

Van úgy hogy az oldalsó lemezen vannak rajta a csavarhelyek, és a vinyón lévő alsó csavar helyeket kell használni. De van olyan is hogy álló helyzetű a foglalat, abba meg alulról kell betolni.

De ha lenne róla pár kép. meglenne a pontos megoldás is.

2021. febr. 2. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Látatlanban azt mondanám, próbáld meg lapjával a gép oldala irányába beszerelni.
2021. febr. 2. 19:33
 6/7 P.O.C. ***** válasza:
100%

Ebben a videóban pont ezt a típusú házat szerelik: https://www.youtube.com/watch?v=t2wclfBO3WQ

Világosan látszik, hova kerül a vinyó.

A 2. vinyó hely, meg függőlegesen a lemezre kerül, ahol azok a kis szellőző bevágások vannak. A vinyó alját kell odacsavarozni.

2021. febr. 2. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:

Válaszolóknak mondanám:

Újra szemügyre vettem, de látatlanba tényleg lehetetlen segíteni, úgyhogy honlap rögzítek egy felvételt amikor már a fényviszonyok megfelelőek. De mindenképp köszönöm az eddigi segítséget is!

2021. febr. 3. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!