Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Át tudok alakítani VGA kimenet...

Át tudok alakítani VGA kimenetet DVI-D-re?

Figyelt kérdés

Egy RX 480-at szeretnék rá csatlakoztatni a monitoromra.

Van ehhez átalakító?

2021. jan. 31. 16:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A videokartyadon DVI I vagy D van? Ha I, nyugodtan használhatod a 300 Ft-os átalakítót, a monitorodnak meg teljesen mindegy.
2021. febr. 1. 07:23
 12/18 P.O.C. ***** válasza:
Az AMD rx4xx -töl felfele már csakis DVI-D van. Nem jó a 300 ft-os passzív átalakító.
2021. febr. 1. 09:35
 13/18 A kérdező kommentje:

Szereztem DVI-D - DVI-D kábelt (single channel sajnos),

Viszont van DVI-D - hdmi átalakítom plusz ugye hdmi kábel.

Melyik opciót válasszam?

2021. febr. 4. 10:32
 14/18 P.O.C. ***** válasza:

Nem azt mondtad, hogy a monitorodon csak D-SUB van?

Mert akkor egyik se jó ötlet.

2021. febr. 4. 10:47
 15/18 anonim ***** válasza:
:))
2021. febr. 4. 10:54
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem mondtam hogy csak az lenne. Csak a kérdésből hagytam ki hogy van rajta DVI is, ugyanis nem akartam új kábelt venni hanem átalakítóval megoldani.

A 13.-as kérdésem továbbra is áll, hogy esetleg mi a két megoldás között az eltérés:)

2021. febr. 10. 00:40
 17/18 P.O.C. ***** válasza:
Csak saját magad szopatod az átalakítóval. Egyrészt a DVI-D összekötő kábel sokkal olcsóbb a DVI-D VGA átalakítónál. Másrészt az átalakítóval egy digitális jelet konvertálsz analóggá, ami számos anomáliákat rejthet magában, DVI -nál meg tisztán digitális jelet kap a monitor, ami képminőségben sem utólsó tényező.
2021. febr. 10. 04:42
 18/18 P.O.C. ***** válasza:
100%

De akkor mond már meg végre a monitorod pontos típusát az alapján meg lehet mondani, meilyk opció jó számodra.

Amúgy a DVI és a HDMI is digitális, képminőségen ugyan az lesz, csak más felbontásokat támogat.

FULL HD 60 hz -ig a DVI single link is tökéletes.

2021. febr. 10. 04:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!