Az normális, hogy 4900-6500 kbps között ugrál a pendrive-om sebessége?
Figyelt kérdés
Mindig ezt csinálja ha rámásolok valamit. Már próbáltam Linux alatt leformázva is, de ugyanaz. A pendrive jóféle kínai Ebayestől való. Valami megoldás esetleg?2021. jan. 31. 11:01
2/4 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy ez egy USB 3.0-ás pendrive, de a gépemen csak USB 2.0-ás lyukak vannak. Máshova nem tudom dugni.
2021. jan. 31. 11:31
3/4 anonim válasza:
Persze. Főleg kis fájloknál. A szekvenciális azért szokott ugrálni, mert túlmelegedik. Ilyenkor lassít,visszahűl, frlgyorsul, felmelegszik... Sajnos a pendriveok mind ilyen hulladékok, csak a prémium kategória jó, de annyiért meg sokkal megbízhatóbb m.2 ssd + uasp-trim képes ház.
4/4 anonim válasza:
#3 az átviteli sebességnek semmi köze ehhez, ha a rajta lévő chipek szarok. A csatlakozó attól még gond nélkül lehet 3.0, úgy hogy 2.0 sebességet se éri el soha az írás/olvasás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!